För tiden går

 
Händer mycket här på bloggen.. men jag har faktiskt försökt att tagit vara på sommarlovet nu när jag har insett att det snart är slut! Sen har även min dator hunnit dö under dessa dagar. Jag tror den gick sönder på riktigt </3 Kommer sakna den! Och då lär det ju bli lite färre inlägg eftersom att jag inte har photoshop eller nånting då.
 
Ikväll cyklade i alla fall jag, Jenny och Issa till spice och köpte pizza och sedan myste vi på rännö! Vi cyklade runt lite mer och sedan kom även Karin. Och på onsdag tror jag att jag ska till Stockholm med Harmony och vi blir borta tills på fredag. Det har blivit lite ändrade planer, Karin och Moa ska alltså inte med. Sedan tror jag att även helgen kan bli kung! Får hoppas på det.
 
Jag kan försöka mobilblogga lite och så även om jag inte riktigt gillar det eftersom jag tycker att inläggen blir så rörig då..

Det kunde vart vi om du gav mig en chans

 
I förrgår sov Karin här och vi cyklade lite på kvällen och träffade några. Längesen jag skrattade så mycket! Och igår grillade jag på runsvik med tjejerna. Och lite senare kom även Sebbe och Linus ett tag. Det var riktigt mysigt! Så jag har haft två lyckade kvällar.
 
Idag känns allt bara skit däremot.. jag vill mest bara lägga mig under täcket eller något. Men jag tror att jag ska vara med Isabelle istället så ska hon få göra mig på bättre humör! Men eftersom hon jobbar imorgon lär jag väl komma hem ganska tidigt. Så då kanske jag ligger och kollar på film eller Grey's Anatomy hela natten, och hatar livet lite smått.

Kan inte nån ta med mig ut ikväll? Jag vill ut ikväll

 
 
Två bilder som jag hittade på Karins dator.
 
Jag är alltså hos Karin nu och jag har sovit här inatt. Skönt att få träffa henne igen eftersom hon har varit borta i nästan en månad. Vi har inte direkt gjort någonting, mest pratat bara. Idag vet jag inte riktigt vad vi ska göra. Men jag tror vi ska åka och sola snart och sen får vi väl se vad vi hittar på.

All those fairy tales are full of shit

 
Nu har jag jobbat färdigt och förhoppningvis får jag pengarna på måndag. Känns såå braaa!
 
Igår tänkte jag ta det lugnt och se film med Sandra. Men det blev ändrade planer. Jag åkte först till rännö med Frida, Tesse, Sofia och Nora. Vi grillade lite och så, men sedan kom det en himla massa folk dit så då drog vi. Haha åh det var kul. Sen när dom skulle hem så gick jag ner till rännö igen och umgicks med Issa och några andra, typ moppemaffian ;) Vi var först kvar på rännö ett tag och sedan så vi åkte lite moppe och sådär. Var hemma vid ett ungefär.
 
Ikväll ska jag till Agnes med några andra och förhoppningvis blir det bäst! Sedan sover jag hos Issa. Och imorgon får jag ääääääntligen träffa Karin igen!! Längtar satan. Kung helg känner jag!

If you let me, here’s what I’ll do - I’ll take care of you

 
Några bilder från de senaste dagarna. Dom två sista är från när jag var med Julia. Sen spärrade även Ted min iPhone i en timme på jobbet, hade kul den rasten ;);) I förrgår grillade jag, mamma, pappa och några fler hos familjen Björklund jao! Och då åkte jag lite bil med Frida, duktig hon♥ Det var även 5-kamp som Wilma hade ordnat, mysig kväll. 

Sen igår var vi ledig från jobbet, men det fick vi reda på när vi kom dit. Så då när jag ändå var uppe tidigt passade jag på att ta en springtur. Och senare på kvällen kom mina kusiner hit och åt här.
 
Ikväll ska jag inte göra någonting och sen imorgon är det sista arbetsdagen. Sen får jag äntligen sommarlov igen - underbart!

You make me crazier

Shorts BikBok
 
Jag var på birsta ikväll och fick med mig ett par shorts och ett linne hem. Fick inte till några bra bilder, så tog några nya snabba i spegeln. Får se om bild på linnet kommer upp senare. Är i alla fall nöjd med båda köpen!
 
Förövrigt var det kaos på jobbet idag, hahahhahaha :') Lite spänning i vardagen sådär, plus att det blev ju lite mindre jobb för min del. Och jag klagar ju inte, så länge det inte blir för allvarligt så att säga.
 

Men jag vet att jag döljer en sanning, att väntan inte leder någonstans

 
Om jag inte hade jobbat imorgon hade jag suttit uppe hela natten. Jag hade väl inte direkt gjort någonting, mer än kollat på Grey's Anatomy och gråtit lite åt avsnitten med Denny. Skrivit, läst en del, lyssnat på musik och bara varit. Men som sagt så jobbar jag imorgon. Jag vill verkligen inte.
 
Men jag får väl försöka göra något på dagarna efter jobbet, så kanske tiden går lite snabbare. Jag brukar ju för det mesta klaga på att tiden går för snabbt, för det gör den. Men just nu vill jag bara att denna veckan ska passera. Så att jag äntligen blir fri!

Don't wanna change my mind

 
Funkar ju bra det här med att ha en blogg.. men i alla fall så var jag med Julia både igår och i förrgår. Det var sjukt längesen sist, så det var riktigt kul! Vi skrattade på som alltid och var allmänt fula.
 
Sen nu i slutet på juli och början på augusti ska jag, Harmony, Moa och Karin till stockholm. Kommer bli legendariskt! Längtar gör man juu.
 
Men innan jag får åka till stockholm och får lov på riktigt igen måste jag jobba en vecka till. Det känns tuuuungt. Jag vill vara uppe på nätterna och vända på dygnet helt. Göra fula saker och bara ha det bäst. Men det blir väl vad man gör det till, antar jag.

How can I be mad at you when you don't even exist?

 
Jag saknar innebandyn som fan just nu! Haha jag har inte spelat på aslänge och jag vet inte hur det blir med det till hösten heller? Om jag kommer fortsätta och i vilket lag jag kommer spela i så fall.. Men lagen jag funderar på att börja med lär ju börja med sommarträningarna snart, och då måste jag komma igång lite själv först. Haha fyfan, har inte tränat på hur länge som helst? Mår psykiskt dåligt...............
 
Men är så jeffla trött efter jobbet, tar på krafterna att klippa gräs vet ni! Men har jobbat halva tiden nu, så snart har jag sommarlov igen. Åh vad jag längtar! Har lite planer till slutet av sommaren och om det blir som jag vill kommer det bli bäst!

You're my kind of perfect


Livet är för kort för att vakna upp ångerfull

 
 
Var som sagt på gatufesten i fredags och i lördags också. Vart asbra! Såg en del artister och hoffmaestro var gryyym! Är lite less för att jag inte fick se takida eftersom dom också är asbra live.. men Harmony och Moa vägrade ju så :---) Annars har det varit kuung. Mer karuseller, mycket dans, träffat massa folk osv. Vet inte riktigt vad jag ska skriva mer än att jag är nöjd med den här helgen! Dåligt att man måste vänta ett helt år nu tills nästa gatufest..

Det är mörkt och kallt här hos mig, men du har sånt som gör det ljust igen

 
Igår var jag på gatufesten som ungefär hela sundsvall ;) Men det var roligt! Mycket skratt, dans, karuseller, fina vänner - lyckad kväll! Men jag la mig inte förrän vid 2.00 inatt och så skulle jag upp och jobba imorse. Lagomt trött. Så det blir inge gf för mig idag, ikväll ska jag soooova! Men imorgon och på lördag kör jag igen! Hehe.

Tiden läker inga sår

 
Nu har man ju fått reda på om man kommit in på gymnasiet osv. Ni bah nähä? Oj vi missade alla statusar på facebook och alla bilder på instagram :-) Men i alla fall så ska ju jag gå samhälle beteende på skvadern, som typ.. halva matfors? Haha åh irriterande..
 
Men jag ska väl inte klaga, kanske. Fast det är väl mest det jag gör nu för tiden. Men det är ju sommarlov nu, och allting borde vara bra. Jag borde leva livet, du vet. Men jag vet inte..
 
Men i alla fall, nu ska jag kanske vara med Angus ett tag. Och förhoppningsvis blir väl det bra!

iPhonecase

 
För ett bra tag sedan köpte jag ett till iPhoneskal, det ni ser på bilden alltså! Och jag tror att jag glömt att visa det? Men även det är från ebay i alla fall :)

Hänger med en pojke, drömmer om en annan

Hur jag handlar.

Jag bara hoppas på att vinden vänder, känns som mitt liv är i nån annans händer

 
Första jobbdagen avklarad! Var helt okej faktiskt. Rätt drygt, men det funkar. Har fått rensat ogräs i princip hela dagen, haha. Men vad gör man inte för pengarna? 
 
Och nu har jag nyss kommit hem. Jag var på bio med mami, Sandra och Simon, vi såg "Rock of ages". Den var rätt bra faktiskt. Haha var någon som somnade på bion, började snarka :') Jag och Sandra höll ju på dö lite då vi, men annars så.
 
Nu ska jag snart sova.. så jag orkar med jobb ännu en dag!

Om jag tappar allt igen, det är möjligt att det händer..

 
Var på lilla vm idag igen! Haha, har spenderat hela helgen på thule. Men det har varit rätt kul det å! P12orna (;pPppP) kom till finalen, så jag kollade på den. Haha var asnervös ja :') Men dom vann ju i alla fall! 
 
Annars så har jag kollat på Grey's Anatomy hela kvällen, som vanligt. Och facetimeat lite med Rasmus, haha seriöst... #nolife
 
Nu ska jag snart sova tror jag, för imorgon börjar jag som sagt jobba. Om ni visste min ångest nu...

I love everything about you. You're imperfectly perfect

 
GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA VÄN!♥ Idag fyller Karin hela 14 år! Skoja xD Hon blir 16 faktiskt. Suger ju att hon är i England. Men hoppas din dag blir bäst i alla fall! Jag saknar dig redan och jag har varit utan dig i fyra dagar... -.- Haha kommer inte överleva dessa veckor. Speciellt inte när jag inte kan smsa dig konstant som vi gör annars. Jag försöker behärska mig och inte skriva för mycket på facebook, men du lär väl se att det inte går så överdrivet bra när du väl loggar in :-)))
 
Jag älskar dig.