Crazy ending


Fri! Har haft mitt sista prov nu och det känns såå skönt! Men jag har också haft mina sista lektioner på matforsskola.. och på riktigt, jag saknar det redan! Haha, lär väl komma upp något deppinlägg här framöver. Med några bilder från skolis, hur mycket jag älskar och kommer sakna klassen osv.

Nu ska jag snart fara till birsta och hoppas på att hitta något till avslutingen, känns rätt tveksamt dock. Får se vad som händer ikväll.

Jag ligger kvar här, så blir nog allting bra


Klicka F5 om det inte syns!

Gjorde en ny design lite snabbt. Men är inte direkt nöjd.. så den är bara tillfällig! Jag lär väl byta så fort jag orkar göra en ny. Men jag ville ha en lite ljusare och så nu, när det faktiskt är sommar.

Jag slutar upp att kämpa, nu vill jag lägga av


Idag på skolan kastade Linus och Anton en hel jävla påse med kallvatten över mig for some random reason. Och när jag gav igen lite på dom var det jag som fick skällen :):):) Såklart. Och jag torkade ju aldrig så då for jag hem innan sista lektionen, för jag orkade inte ha svenska heller.

När jag kom hem gick jag ut och bara var, fotade lite. Sen gick jag in och soov ett tag! Och nu ska jag plugga till soprovet som är imorgon. Plus att jag har lite uppsatser som måste göras osv. Men jag är bara så less på allting just nu, så jag vet inte om jag kommer orka ta tag i dom. Även fast jag verkligen borde. Men allt kan ju bara gå o dö eller nåt.

Du är bäst nu, men du var bättre förr


 

Igår var jag med Karin, Issa, Adam, Oscar, Sarah, Joel, Jenny och Fredrik hemma hos Linus. Vi såg lite på ESC då Loreen faktiskt vann (!!) och sen vart det lite garagehäng ;) Haha åh, alla är så ful. Men det var en rätt bra kväll förutom att jag som sagt alltid är allas offer :):):) Men vid 2.00 var jag hemma hos Karin där jag sov!

 

Idag har det varit fint väder igen och jag har solat lite. Jag har börjat fått lite färg nu i alla fall!

 

Just nu försöker jag plugga eftersom betygen sätts på torsdag och jag har liiite för mycket som jag måste göra.


Let my love take you higher



Känns som jag gått under överallt


Sommar! Solen har skinit några dagar nu och det har varit riktigt varmt! Allt har blivit grönt utomhus och det luktar nyklipptgräs i luften. Det är vattenkrig på skolan, alla njuter av värmen och jag har hunnit med årets första dopp! Har badat både frivilligt och ofrivilligt.. blev även ett dopp med kläderna på igår.. Jag har blivit solbränd och jag älskar hur alla längtar efter sommarlovet och alla sommarkänslor som sprids.

Annars känner jag såhär. Jag ska fixa en ny header, lägga upp bilderna jag lovat, från Stockholm, från spexfotot osv.

I knew I was right, but I learned I was wrong


De tre översta bilderna är från igår och de tre undre från idag, ok? :)

Nämen igår blev jag som sagt av med skorna och vi såg film på engelskan! Eller vi kollade väl inte så mycket kanske.

Idag kollade vi på någon "konsert" som inte var sådär överdrivet bra :))) Under den lyckades Linus, Sebbe och Fredrik ta min mobil och spärrade den i en timme :-) Men då fick jag och Karin tag på Linus mobil och skaffade kod på den, haha! Sen fick Linus tag på Karins mobil också? Så vi fick vara utan hela dagen eftersom vi aldrig fick tillbaka dom! Men Linus kunde ju inte använda sin lur heller, så det var ju ganska jämt. Förutom att han hade sin och vi visste inte vart våra var? För sen var tydligen Anton med och var bitch.(Ovanligt) Så sa dom att dom hade åkt hem och lämnat dom hos honom osvosv. Fick tillbaka dom i slutet på dagen i alla fall och dom hade tydligen legat i Linus epa hela tiden och ja..

Efter skolan gick jag och solade med Isabelle, Karin och Jenny. Och när jag kom hem fortsatte jag sola fast ute på altan eftersom vädret har varit asbra idag! Och det var tydligen idag jag skulle fara till pastors för att få reda på när jag skulle sommarjobba. Men jag hade ingen skjuts hem så jag fick gå från matfors.. men vädret var ju på min sida så det var ganska skönt! Och efter det gymade jag lite med Linnea :)

Kult inlägg osv hej. Haha nä förlåt, men är asdryg atm. Känner att hela min blogg har blivit lite för oseriös på senaste..


Juste.. det var ju någon som inte förstod bilden i inlägget under... :) Men det är ju BROLLE ok? KebaBROLLE. Han är kebaben? Fattar ni?? Askul.

HAHAHAHA döööör ju


Tja


Har du några goda råd, innan klockan byter år?

Dagen har bestått av flera försök till att få Sebbe att skaffa emoji, bitchblickar från Anton, krig med Lajnus, stulna kepsar och skor och massa skratt åt Angus :') Har varit en bra dag faktiskt! Har känt mig massa glaaad!
Tills jag kom hem.. nu är jag jättetrött och vill bara sooova, kan bero på att jag endast sov cirka tre timmar inatt. Och jag får ångest över skolarbeten som måste göras. Och när jag väl fått ångest över det kommer all annan ångest som jag har över massa saker. Jag orkar inteeee!
Ska sova lite nu, sen ska jag åka någonstans (?lol) för att få reda på när i sommar jag ska jobba.

Dagen har bestått av flera försök till att få Sebbe att skaffa emoji, bitchblickar från Anton, krig med Lajnus, stulna kepsar och skor och massa skratt åt Angus :') Har varit en bra dag faktiskt! Har känt mig massa glaaad!

Tills jag kom hem.. nu är jag jättetrött och vill bara sooova, kan bero på att jag endast sov cirka tre timmar inatt. Och jag får ångest över skolarbeten som måste göras. Och när jag väl fått ångest över det kommer all annan ångest som jag har över massa saker. Jag orkar inteeee!

Ska sova lite nu, sen ska jag åka någonstans (?lol) för att få reda på när i sommar jag ska jobba.

Rasmus a.k.a Robert

Svar: Men haru nå liv eller? Tveksamt. Du suger Rasmus med vänliga hälsningar MillZ. Kul att du satt och läste i arkivet osv aaaa

The world is out there


Jag har varit med Harmony hela helgen och det har varit asbra!♥ Ska nog lägga upp några bilder och berätta lite mer om det, kanske. Jag vet att jag lovat bilder från stockholm och så också, och jag ska lägga upp det. Men just nu, så orkar jag inte.

Jag är så sjukt less på allt, vill bara gråta. Jag vill stanna hemma från skolan i flera dagar och aldrig kliva upp ur sängen. Men det kan jag inte, för jag måste ta vara på det allra, allra sista dagarna på matfors skola? Seriöst. Nu måste jag göra teknik x2, engelska, bilden, typ so osv. Kommer jag göra det? Nej. Hejdå!

And any man who knows a thing knows, he knows not a damn, damn thing at all


Jag saknar solen! Något mer jag saknar är innebandyn, fotbollen, att vara liten och viljan att skriva och fota. Jag känner mig tråkig.

Men snart ska jag i alla fall fara till Harmony där natten ska spenderas. Vad vi ska hitta på vet jag inte än. Vi lär väl mest prata osv, även om vi inte har något nytt att säga. Men jag tror det blir bra.

Lika kul varje gång


Sebbes dikt på svenskan♥♥♥

Jag ser dig utanför klassrumsfönstret, du är fri... inte jag!

When I'm feeling sad and grey, can you make it stop?


Skriver lite för lite osv, enligt mig själv alltså. Och på tal om ingenting så ska jag lägga upp några bilder från stockholmsresan någon dag framöver, då jag orkar och finner mig tiden till det.

Vad jag gör på dagarna? Jag tror inte jag gör så mycket, alls. Jag orkar fortfarande inte jobba på lektionerna eller så, så jag pratar väl mest bort tiden. Det gör jag hemma också, pratar med fina vänner i telefon och skiter i det som borde göras. Men det är ju vår nu, man får liksom lite mer att prata om. För folk kommer fram, ungefär. För visst känns det väl lite som om alla gömmer sig under vintern. Och på våren blir det lite nytt, ungefär. Och dagarna bjuder på lite mer leenden, och lite mer skratt.

Jag längtar också till sommaren, för nu har jag ett sommarjobb också. Så då tjänar jag väl förhoppningvis lite pengar som jag kan spendera på roliga saker. Och det ska bli skönt att lämna matfors, samtidigt som det känns så hemskt, på något vis. Men man vet ju inte riktigt vad som händer här?

Jag lyssnar och sjunger med till bra musik, och skiter i prov och läxor. Livet känns väl, helt okej ändå, just nu.

Lookalike


I hope you're laughing when the sun shines

Är som sagt i stockholm nu! Har shoppat och varit på grönan idag, askul. Men är bra trött nu.. Ligger i sängen och kollar på hockey medan jag väntar på att få duscha. Skriver väl imorgon eller så!

 


I know I'm just a poor skinny girl from Sweden


Jobbig skoldag idag, trött och less. Fast skrattade även mycket, men sen blev det en del tårar också. Inte från min del dock, haha. Och matfors är så cp!? Pallante. Men vi fick i alla fall sluta 13.00 istället för 15.30 vilket var nice! Då gick jag och Karin och solade. Senare for jag och Jenny på Dannes där Elin jobbade. Pratade lite med henne och fick mjukglass.

Har två prov imorgon, igen. Har haft så sjukt mycket denna vecka.. blir väl till att sitta uppe inatt.. för jag måste hinna packa också? Imorgon far jag nämligen till stockholm med innebandylaget. Men kommer vara död, för jag har typ inte sovit på tusen år känns det som, haha livet..

Vart är klassen?

Solektion nu, vet inte vart klassen är? (seriöst) Ingen lärare heller. Vad gör jag hääärrrrr?

 


Såhär känner vi oss idag


When I'm down can you pick me up


And realized I’ve been doing more wrong than I’ve been doing right


Vet inte vad jag ska skriva nu igen! Jag trodde jag hade kommit tillbaka, men det hade jag visst inte.. jag tänker lite för mycket, och känner lite för mycket. Sen lever jag lite för lite.

Just nu ikväll försöker jag plugga biologi, och ärligt talat går det inte alls. Kan nog inte förvänta mig så mycket mer än G på detta provet.. Jag lyssnar också på Isak Strand, hittade han idag och tycker att han var rätt bra!

I don't think you realize how much you mean to me


Med tanke på det tidigare inlägget borde ni ha förståelse för att jag bloggar lite dåligt just denna vecka! (också). Även om jag inte pluggar......... alls. Så sitter jag med böckerna framför mig och finner ingen tid för bloggen.

HAHAH älskling


Men ska jag känna, då ska det finnas tid att känna fritt


Här är några bilder.

Jag har... jobbat hårt på lektionerna, sett Hunger Games med Karin (den var väldigt bra, värd att se!), solat i linne så jag fick världens fulaste rand, varit nere på Karins strand för första gången i år♥, köpt ett nytt iPhoneskal som jag ska visa lite senare, ätit lunch på spice, haft världens roligaste idrottslektion med tjejerna i klassen utan lärare, upptäckt att det finns fler än bara apor i djungelvrål, varit på springtur och stannat upp för att ta kort, umgåtts med kompisar osv!

Någon dag framöver ska jag lägga upp lite fula bilder från skolan också! Haha matfors♥♥♥♥♥♥♥

It's just another lie, it's just another calculation


Jag har inte bloggat på ett tag nu. Jag har inte orkat.. har känt mig väldigt lost. Men tror jag börjar komma tillbaka nu, så det känns bra. Eller bättre, i alla fall.

Jag tror jag ska lägga upp lite bilder jag har tagit med iPhonen och så på senaste tiden så ni får se lite vad jag har haft för mig. Får se om jag fixar det ikväll/inatt eller när det bli av.

Jag sitter hemma ännu en lördagskväll, men jag orkade inte göra något ikväll. Haha min energi är inte på topp just nu.. men har ju som sagt inte varit så himla bra den här veckan. Jag försöker ta tag i lite skolarbeten ikväll istället, på riktigt alltså. Teknikuppsatsen är inte klar, än! Inte på långa vägar, men jag har börjat lite smått nu i alla fall, och det är väl framsteg?

Du frågade vem som förstört mig och jag gav dig inget svar


Jag har varit vaken hela natten, känt om hjärtat sitter kvar


Valborg/sista april igår, kvällen spenderades med fina vänner! Vi grillade och åt mat hos Freja, jättemysigt! Senare försökte vi få igång en eld, lyssnade på musik och umgicks. Jag måste nog säga att det var en bra kväll med lite blandade känslor från alla tror jag.

Idag har det varit jättefint väder så jag har suttit ute en del och just nu lyssnar jag på Kent "Jag är inte rädd för mörkret". Senare ska jag försöka göra lite matte, teknik eller engelska. Lär nog inte bli av, men jag kan väl alltid försöka.