Vet du vad lycka är, så säg det nu

 

Jag känner att jag egentligen klagar alldeles för mycket. Men jag vill bara att det ska hända någonting. För just nu, så känns allting ganska dött. Men jag kan väl försöka göra något bra utav saker och ting ändå. Jag kanske borde ta tag i livet, ta tag i mig själv.


Det känns ju lagom bra att jag kommer på att jag borde försöka göra lite mer, nu när skolan tar ifrån en all fritid. Men någon gång borde man ju få lite tid över, tycker man. Och även om jag inte orkar då, så kan jag väl alltid försöka göra något. För det är verkligen så, jag orkar inte. Jag känner mig bara trött, trött på livet, trött på allt. Jag sover mest hela dagarna nu för tiden. Och det är för att jag inte har orken till något annat.

 

Sen borde jag börja träna lite mer också, på riktigt. För att jag vill, för att man mår bättre av det. Och för att jag behöver. Jag känner själv när jag bl.a. spelar innebandy och så att jag måste t.ex. ut och springa.

 

Och då kommer vi tillbaka till längtan efter våren igen. Jag vill inte vara ute när det är vinter och så fruktansvärt kallt. Denna eviga vinter, det känns som om den aldrig kommer ta slut. Som om den kommer stanna föralltid. Men det är väl klart att den inte gör, det vet jag ju, och det vet du också. Men vi måste ändå stå ut med den ett lite för långt tag till. Men vi överlever, visst?


Jag har inga ord för att vi andas, tänker, känner samma sak

Shorts H&M |  Ring Six

Sen en tid tillbaka har jag varit tom och försökt att hitta spår som leder rätt


Jag känner mig ungefär som på bilden. Inte så himla munter alltså. Anledning? Jag vet inte. Hahahah förutom att jag råkade säga lite fel sak vid lite fel tillfälle idag på skolan -.- Jag lyckas då alltid.

Jag är väl medveten om att det skrivs ner alldeles för lite ord här i bloggen. Jag kan försöka ändra på det, men utan bilder blir det inga inlägg.

Just nu längtar jag bara till helgen (för att längta till någonting som är närmare än våren och sommaren).  Jag bara hoppas på att någonting roligt kommer att hända då. Och det här är förövrigt den sista veckan man kan ha något liv. För nästa vecka börjar vi med alla prov. Taggataggataggataggatagga!

Vi hörs förhoppningsvis imorgon!

Just nu vill jag leva, just nu


Fan, det har snöat alldeles för mycket de senaste dagarna. Jag vill inte ha mer vinter nu. Jag tycker att våren kan börja smyga sig på. Jag vill ha värme, ljusa mornar, bar asfalt och den härliga vårluften. Jag tror aldrig att jag har längtar såhär mycket till våren, någonsin.

Ikväll blir jag förmodligen bara hemma, för alla verkar ju vara så jävla busy! Det suger. Jag vill inte bara vara hemma igeeeen. Men förhoppningsvis blir det någonting nästa helg! Ingenting planerat ännu, så vi får väl se vad det blir. Men jag hoppas att det blir någonting bra!

Denna gång är det du som har ljuset





Hade riktigt roligt igår! Vi såg film och tjockade, ungefär. Roligast var nog när Agnes skar sig i handen och typ började gråta :') Fick mig även några fler skrattanfall under kvällen/natten.

Sov dock rätt lite inatt eftersom vi la oss ganska sent och sen ringde det på Harmonys mobil tidigt imorse... så är rätt trött nu. Men det gör väl inte så mycket, för kvällen var så bra.

I can't remember how, I can't remember why


Idag har varit en rätt bra dag! Har väl inte hänt något speciellt, bara känt mig allmänt glad o.s.v. Förutom att det blev lite kaoz där på skolan ett tag. Idiotiskt.

Haha och Moa kom till mig, Karin och Harmony och höll fram sin mobil och bah "kolla här!". Vi trodde att hon skulle visa en film eller något och fattade ingenting, såg bara lite smått efterblivna ut och sen visade det sig att hon hade nåt jävla videosamtal? Skype? Eller något med Erik och några. Det var roligt :-)

Ikväll ska jag i alla fall till Karin! Vilket Agnes och Harmony också ska. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på, men det blir nog asbra! Fast tror dom ville se någon skräckis eller deckare eller något.. heehe..

Dagens outfit

Tröja JC | Jeans Cubus | Skor Converse

Jag är en av alla dom som har ett liv utan nätter, utan dagar


Var alltså på skvadern idag med Frida. Det var roligt, såklart. Det är alltid bra när man är med Frida! Man kanske ska välja skvadern? Fast jag vet inte. Jag kommer nog aldrig riktigt veta. Haha, jag och Frida började dagen med att komma försent.. ops. Sen var det ju rast i typ två timmar, och efter det hade hon fysik. Och då sov jag typ :')

Just nu känner jag mig bara trött och kanske less. Jag har ont i huvudet och orkar knappt tänka. Jag känner inte så mycket heller, mer än att jag är trött. Jättetrött. Jag orkar verkligen inte gå på skolan imorgon! Jag känner bara för att ligga hemma i sängen och sova hela dagen. Ååh, jag vill bara gå i ide eller något! Kan inte våren komma nu? Snälla.

Skvadern

Är med på Fridas fysiklektion. Askul! Eller? Finns liksom ingenting att göra...


Jag ljuger om allt




Svar: Jag har redigerat ögonen där.. hehe. Jag redigerar som sagt alltid mina bilder, och fixar då även ögonen en del. Eftersom att jag tycker det blir snyggare då! Men här ovanför ser ni två bilder där mina ögon är oredigerade. Inte lika snygga då.. ;) Och det beror ju också på i vilket ljus jag är. De är t.ex. mycket finare, enligt mig i solljus. Men jag gillar dem ändå inte.. tråkiga! De är väl lite grå/grön/blåa ungefär.

Och ni kan klicka på kommentaren för att komma till inlägget hon kommenterade!

Sen en tid tillbaka har jag varit tom och försökt att hitta spår som leder rätt


Ser gott ut.... :-) Nämen sitter här och fikar, tränade ju förut. Vi var bara fem stycken.. men det gick ju ändå! Haha alltså Linnea... jag vet inte hur länge och hur många skott hon sköt eftersom hon absolut skulle göra mål innan hon gick.. hahahahah galet att man kan missa så mycket. Träffade ribban, stolpen och ja allt, förutom mål :-) Det tyckte jag var underhållande.

Jag ska nog lägga mig snart! Men först måste jag komma på vad jag ska ha på mig imorgon, göra engelskan och kanske skriva lite.

Men jag behöver dig, kom hit och rör om. Jag behöver nåt att skriva om

 


Såhär tänkte jag spendera min kväll! Sen är det skola imorgon igen då.. men på onsdag ska jag följa med Frida på skvadern! Blir nog awesome det.

Förövrigt vet jag att jag är dålig på att uppdatera. Men det händer ju inte sådär överdrivet mycket roliga saker som jag kan dela med mig av. Händer inga roliga saker överhuvudtaget egentligen. Och jag har ingenting annat att säga för tillfället heller, men snart så!

Now you're just somebody that I used to know



Tänkte typ "tipsa" om det här nagellacket, eller något. Nämen jag älskar det faktiskt. Färgen är asfin. Man ser dock inte riktigt vilken färg det är på bilderna..

Ikväll är jag med Isabelle, sover även här. Kommer bli jättemysigt! Vi ska spela sönder "Somebody that I used to know", äta massa godis, kanske se film och lite sånt där. Ni får väl också ha en bra kväll!

JobbarN

Har träslöjd nu! Vet inte vad jag ska göra så jag lånade Hannes iPhone. Linus knäpper brutala bilder på mig, ja ni ser ju själv. Och lyssnar på pistvakt, börjar bli lite småless efter att ha hört den sisådär hundra gånger men..


 


Vi är idioter

 

Ikväll var det någon återträff med konfirmationen. Men jag gick inte, tråkig som man är. Om jag ångrar mig? Ja och nej. Det hade såklart varit roligt att sett filmen! Men jag hade verkligen ingen lust till det, så det gör inte så mycket.

 

Jag tränade ikväll, har inte gjort det på en vecka så det var skönt! Och riktigt roligt. Men haha, Linnea den fule fan skulle skjuta så slog hon mig på låret med klubban istället. Vem fan lyckas med det? Hahahhahahaha bara en riktigt sportis.

 

Som jag sa, så spelar jag sönder låten i inlägget under. Åh vad jag tycker om den. Annars känner mig bara väldigt konstig just nu, men jag är nog mest trött. Så ska väl kanske sova snart, jag tror det.


Like resignation to the end, always the end

Walk off the earth - Somebody that I used to know

 

Erik, våran musiklärare visade oss den här videon på musiken idag. Lite småcoolt att dom är fem stycken som spelar på en gitarr. Sen tyckte jag om låten också! Kommer garanterat spela sönder den..

Somebody That I Used to Know - Walk off the Earth


Idag gör jag ingenting. Det gjorde jag igår också, men jag blev inte klar

 

 

Lite trevliga bilder :)

Nu känner jag att jag behöver inspiration och motivation, fort. Jag vet ingenting och orkar ingenting. Det känns hyfsat dåligt att det börjar bli standard.

Men är som sagt hos Karin ikväll vilket alltid är asbra! Även om jag varit relativt dryg och inte mår så jätte bra. Får seriöst inte bli sjuk igen.

Vi blir väl inte uppe så jätte länge ikväll, med tanke på att det är veckans jobbigaste skoldag imorgon.

 


Lite rörigt inlägg o.s.v. Men bloggat från iPhone.

 


Risbräck


Ja jag suger på att blogga. Men atm är jag hos Karin och har henne hängandes över mig. Hon smaskar lagomt :-) Imorgon blir det skola. Tror jag tänkte köra på fett hår, tror det blir fint. Hejdå.

Ok ska blogga på riktigt, men inte nu.

Sick, tired and sleepless


Har ungefär såhär många bilder: noll. Så jag får väl nästan skita i att det är vinter och fota ändå. För om jag ska vänta tills våren kommer hinner vi ju dö först.

Jag har inte så jätte mycket att säga just nu, egentligen ingenting alls. Känner mig väldigt... tom? Känner jag nu när jag försöker skriva.

Jag har nästan tagit på mig att göra Linneas header och ändra Olivias blogg också. Varför, varför säger jag att jag kan göra det? Jag har liksom inga idéer och kan inte ens få till min egen blogg. Men det löser väl sig! Jag får prata med Livis på skolan. Hon har ju kommit hem från Thailand nu, har saknat na!♥

Jag skriver någon gång i framtiden. Kan ju försöka fota lite nu innan skolan kommer igång helt på riktigt. Det vill säga en miljard prov plus tusen läxor på det. Sen får vi ju inte glömma nationella................. :-)

Long as I can see the light

Bilden är från en väldigt, väldigt bra kväll.
Sitter hemma hos Karin och vi har precis sett film, vi har även bakat kladdkaka. Tillbringar natten här vilket blir awesome! För det var ett tag sen, tror jag. Innan vi for hit såg vi på Irene Huss hos mig, kommer alltså ha sömnsvårigheter ett bra tag framöver...... :-)
Tagga skola imorgon o.s.v.

I'm still alive but I'm barely breathing


Ja du borde veta bättre

Svar: Indeed! Fast jag har inte läst någon annan bok av Katarina von Bredow, men efter den här kommer jag garanterat läsa fler :) Ni som inte har läst boken, ni borde faktiskt läsa den. Den är värd den tid det tar.

Svar: Tack så mycket! Du är också fin, din lilla bitch ♥

Jag kastar ut det sista av dig som finns kvar i mitt liv

Norlie & KKV - Tröjan du hatar

 

 

Norlie & KKV - Tröjan du hatar


Daterad som ett skämt

Smskonversation med Moa..

Moa: Imorn ska jag iallfall göra koppkakor
Om du ville anteckna det med :)
Jag: Ja, för jag vet vad koppkakor är :) vafan är koppkakor?
Moa: Cupcakes dumjävel

Även om jag var den dumma här va, så var jag tvungen att dela med mig av det............

It's hard to say what it is I see in you

 

Jag var hemma från skolan idag igen, och det suger lite. För jag gillar faktiskt fredagar, jag kände för att gå på skolan idag. Men det var väl kanske bra att jag var hemma. Jag fick i alla fall världens bästa mms av Karin, vilket gjorde mig lite gladare, hehe. Jag har också läst ut boken nu, flyga högt, du vet. Egentligen var det några timmar sen, men ändå.

 

Och för att vara fredag den 13 så har det nog varit en bra dag, tror jag.

 

Hur kvällen ska spenderas, vet jag inte. Men jag blir nog bara hemma, ska väl kanske skriva, och kolla på lite filmer (och såklart Grey's Anatomy). Så får jag försöka hitta på någonting imorgon istället!


Vi har blivit som dom, som aldrig får bli


 

 

Från boken Flyga högt.


What I know, what it is, is pouring – wire it up!

 

Jag bestämde mig för att läsa, och valde boken Flyga högt av Katarina von Bredow, som jag fick i julklapp. Jag tycker om den faktiskt. Det är en av de bättre böcker jag har läst. Det är liksom en såndär som man inte vill sluta läsa. Jag har kommit till ungefär hälften av boken, och ska väl fortsätta lite senare.

 

Just nu sitter jag och lyssnar på Bon Iver. Jag har lyssnat väldigt mycket på Beth/Rest, men den här och den här är också väldigt bra. Jag vet inte varför, men jag tänker väldigt mycket på våren när jag lyssnar på Bon Iver. I alla fall när jag lyssnar på det senaste albumet. Och våren får mig att tänka väldigt mycket på annat också, och liksom bli lite glad och förväntasfull. Åh, har jag nämt att jag gillar våren eller?


Jag kastar mina tankar ingenstans och överallt

 

Ny bild! Och så var den gammal ;pPpPpp

 

Idag är jag hemma, eftersom att jag är sjuk. Jag mår inge bra alls, så kanske inte blir någon skola imorgon heller.. men det kanske är lika bra att stanna hemma? För imorgon är det fredag den 13! Men är jag hemma så kommer jag missa något askul... :) Haha jaa, jag tror på sånt där!

 

Jag vet inte vad jag ska göra av den här dagen... men eftersom att jag inte orkar göra någonting så blir det väl sitta vid datorn och kanske fixa med lite bilder, läsa, skriva lite eller se Grey's Anatomy, som alltid!


'Cause there is no guarantee, that this life is easy


Alltså jag vill ha sommar nu! Åtminstonde vår. Nu har vintern varit här tillräckligt länge. Tänk när man får gå på bar asfalt och då solen faktiskt ger lite värme. Då gräset och alla träd börjar bli grön och man liksom känner att det är vår i luften, för ja, det känns. Och sen luktar det sådär mysigt också. Men än är det ett tag kvar..

Jag sov ett tag förut, och när jag vaknade hade jag noll tidsuppfattning och mådde dåååligt! Vilket jag fortfarande gör. Åh, orkar verkligen inte bli sjuk!

Franskaläxa nu, sen soooooova!

Så vet vi båda två att det är såhär man mår när man hemligheter har



Inte för att bilderna stämmer in på vad jag känner nu. Alls.

Vi fick se lite av vårat provschema idag, redan asmycket och vi har gått tre dagar :) Seriöst, jag vet inte hur jag ska orka allt som har med skolan att göra? Det är ju alldeles för mycket. Jag vet inte hur jag ska orka något.

Nu ska jag sova. Sen blir det förhoppningsvis Grey's Anatomy, om jag orkar. Det är det enda jag gör. Skolan, kollar på Grey's och sover. Och pluggar då, såklart.

Jag har känslor utan uppehåll

Har gjort en ny header nu.. nytagen bild och allt! He-he nämen vet inte hur jag vill ha det. Och det är sååå mycket bättre och roligare att fota när det inte är vinter. För då är allt bara kallt och jävligt plus en massa snö. Så jag gjorde en väldigt simpel header nu, och letade fram en bild i arkivet. Den duger för tillfället, men får se hur länge jag har kvar den.


Ja, jag undviker sanningen

Jeans Cubus | Tröja Bikbok

Har väl fått till bättre bilder förr men... :-) Vet inte vart smyckena är ifrån, hehe. (Och ja, det är ditt halsband Sandra, hata mig inte.)

Nu har skolan som sagt börjat igen, och det känns dåligt. Dåligtdåligtdåligt! Borde väl försöka vara positiv, för jag måste verkligen orka den här terminen och jobba upp en del betyg. Men alltså seriöst, det finns inget positivt med denna termin? Har gått två dagar och orkar inte jobba på lektionerna........ wehoo! Och allt känns helt enkelt sämst.

Ska försöka städa rummet nu och sen kanske jag ska kolla på Grey's Anatomy! Annars blir det väl till att sitta här eller sova.

Everybody needs inspiration


Som ni ser så har jag ändrat bloggen. Men den är inte färdig utan jag fixade bara en header och bytte bakgrundsfärg på typ fem minuter, lol. Men ska ta tag i det där och fixa till det lite när jag har tid!

Har typ inte bloggat något nu men jag har inte velat för jag tyckte bloggen var asful, och sen har jag inga bilder. Standard!

Men jag sov som sagt hos Harmony i förrgår och det var sjukt kul! Haha skrattade på rätt bra hela natten. Ni kan ju kolla in hennes blogg här och se några brutala bilder på oss.

Igår var jag på birsta och köpte två tröjor, en byrå och en spegel till mitt rum. Ska lägga upp bild på det också! Försökte faktiskt ta kort på tröjorna men haha fyfan vad ful bilderna blev? Så måste göra ett nytt försök någon dag. Sen på kvällen/natten fixade jag lite med Emmas blogg eftersom hon ville ha hjälp att fixa menyn och sådär.

Och ikväll åt jag på O'learys med Julia, Malin, Harmony, Karin och Agnes. Det var trevligt och riktigt roligt.

Men nu ska jag fixa det sista och sen måste jag typ lägga mig om jag ens ska ha någon chans att komma upp imorgonbitti?

Fml

Hatar den här dan och jag vaknade för fem minuter sen :-) Varför jag hatar dagen?

1. Jag vaknade som sagt för FEM MINUTER SEN? Jag hade ställt fyra alarm, skulle gå upp klockan 10.00 :-) FYRA ALARM???????????? DygnvändarN.

2. Google Chroome har slutat fungera och försvunnit helt från datorn? Ja, kul. Går inte att ladda hem heller. *sJälVMorDSbenÄgEN*

Jag ska blogga, lite senare i livet. Nu ska jag duscha o.s.v och dö lite.

ChillarN här då

Chillar @ Harres place. Vi ska väl ta lite egopics och så nu, sen blir det se film och äta chokladpuddning o.s.v. Jag har även planerat att skriva i hennes mina vänner bok. Trevligt inlägg det här.
Harmonys blogg hittar ni här.

True


Somna inte osams med dig själv


Sverige tog guld vafan! Awesome!

Hade ställt klockan på 10.00 idag, men eftersom jag la mig 5.30 så kom jag inte riktigt upp. Utan znoosade ett tag. Strax efter 13.00 hade jag äntligen stigit upp :-) AHHAHA vafan? Riktigt less jag var på mig själv då. Bah tagga skolan på måndag nurå! Everybody say wehoo!

Blev inge Harmony nu på dagen. Utan jag ska dit ikväll och sova där, men det blir bra det å! Tills dess ska jag antingen fixa med bilder från 2011 som tar tar förjävla lång tid, ni kan nog få vänta tills 2013 innan dem kommer upp. Eller så ser jag på Grey's Anatomy :') Men det känns jobbigt att starta det, så jag får se hur det blir.

Kommentar från Lena

Svar: Visst, mobba min döda hamster.


Hos juma1010

Åkte till Julia jag och tänkte spendera natten här. Agnes var visst också här................ Klockan 2.00 blir det hockeyn, tills dess ska Agnes få massera mig. Imorgon blir det i alla fall Harmony! Awesome.


I said I'm sorry ,but what for?

 


Finally I figured out

Ingen blixt, därför bilden är lite suddig o.s.v...

Ååh, fick se Fredriks hamster Benny förut! Hur söt? Det gör lite ont i hjärtat när man ser honom, för jag kan inte låta bli att sakna Norpan en del. Våran hamster som vi hade för ett bra tag sen..

Nu har jag precis fixat i ordning en spellista som jag ska lyssna på medan jag städar rummet, för det behövs verkligen. Men det är lite sånhär musik som jag har glömt bort, som jag lyssnade på väldigt mycket för något år sen.

Jag hade planerat att försöka vända tillbaka dygnet inatt också. Men for some unknown reason känner jag för att vara uppe inatt och kolla på hockeyfinalen. Och jag tror att både Jonas och pappa skulle kolla också. Fast Jonas kanske inte hade tänkt kolla här, i och för sig..

What I did to you was hurtful



Jag och världens bästa Karin på bilden på midsommar. Visst är vi söt? =)=)<333

Var ju med Frida förut, riktigt trevligt! Vi såg på "Boog och Elliot" tvåan och trean. Haha fula filmer, dog några gånger. Något mer jag skrattade rätt bra åt var Fridas lugg, HAHAHA? Ska tvinga hon att lägga ut bild. Vi bakade också, standard. Och vi hade ett ägg för lite, så då tog frida vatten istället :-)

Just nu är jag hos Jenny! Vi ska ha Harry Potter maraton, mysigt! Och det var längesen jag var med Jenny (förutom cupen och nyår, hehe) så det blir asbra det här!


Erkänn, lite kul?


Don't you know you're beautiful



Loool. Jag har inga bildeeer...

Idag ska jag vara med bästa Frida! Vet inte vad vi ska göra, men någonting lär vi ju hitta på.

Haha, jag har förövrigt lyssnat på låtar från "The last song" sen jag såg den igår, och nu idag. Tönt jag ärrrrr. Sen funderar jag på att se den idag igen, hehe. Men det beror väl på när jag ska dra mig till FridizzZzzZ och hur länge jag blir där :') Nu ska jag i alla fall äta frukost! K anteckna.

Mr.Perfect don't exist my little friend

Volbeat - Still counting


Kan hända att jag lagt upp denna låten tidigare. Men det är lätt den bästa av Volbeats låtar! Och det är den jag har lyssnat på både idag, och igår.

Jag har inte gjort något vettigt av denna dag, nej. Och ska se på "The last song" nu, för jag känner verkligen för att se den, och kanske gråta lite. Sen får vi väl se om jag gör något ikväll, eller om jag bara är hemma igen..

Fanfanfan det skulle varit du

 

... så hade en till dag passerat. Imorgon ska jag ta tag i livet och göra någonting! Jag vet dock inte vad. Men jag kan ju börja med att lämna sängen, haha.

 

Förövrigt har jag kollat igenom bilder sen 2011 och läst lite gamla texter. Hahaha jag har ju inte gjort någonting under det året? Jag ska verkligen bli bättre på det i år, göra saker liksom. Försöka att inte sitta inne lika mycket. Men det känns rätt bra, alltså att 2012 är här, som jag sagt. Och jag ska göra någonting, men inte just nu..


I wish I could be every little thing you wanted. All the time, some times


Egentligen var jag vaken lite för länge inatt. Med tanke på att jag inte direkt sov någonting igår, jag somnade vid 8.00 och klev upp vid 12.00.  Jag visste ju att jag behövde sova, men jag ville nog inte. Jag låg vaken och skrev, sen tänkte jag väl en massa? Som vanligt, haha. Jag lyssnade på fin musik, som Lars Winnerbäck. För vissa av hans texter är så klockrena ändå. Man liksom känner igen sig kanske, och dom är bara bra. Men jag lyssnade även på Melissa Horn, för hennes låtar är också sådär bra. Men när jag lyssnar på henne så tänker jag bara på sommaren, för det var väldigt mycket henne då. Jag satt uppe varje natt, oftast själv. Ungefär som inatt, du vet. Och lyssnade på henne, bara henne.

Och nu sov jag lite för länge idag istället, för jag gillar egentligen inte när man vaknar och så har hela dagen passerat. Men nu blev det så, och det gör väl inte så mycket. Förutom att jag antagligen har vänt på dygnet. Men alltså, skitsamma!

Inte ja men inte nej. Inte bra men helt okej

Klänning Nelly

Bättre bild på nagellacket och ringen kommer senare i livet!

Som sagt, nyår igår! Tillbringade kvällen/natten/morgonen hos Isabelle med en del andra. Det var både bra, och dåligt. Men mest bra tror jag. Jag är nöjd med kvällen även om vissa andra inte är det.

Nytt år nu. Känns faktiskt riktigt bra! Hoppas att 2012 blir bättre än 2011 eftersom att jag inte är så nöjd med det året. Även om jag ändå hade det väldigt bra ibland! Bilder från 2011 kommer senare.

För jag tror att livet just har börjat och det blir vad jag gör det till


Mitt namn är då Emilia Berggren och jag är femton år. Jag fyller sexton om två månader, den 22 februari. Jag är alltså född 1996. Jag bor som sagt strax utanför Sundsvall med nästan hela min familj. Min bror har flyttat, vilket min syster antagligen också gör snart. Sen har vi en liten hund vid namn Ludde.

Jag älskar att spela innebandy, och som ni förstår så gör ja det. Jag fotograferar också väldigt mycket och då använder jag mig av min Nikon d3000. Och här i bloggen försöker jag lägga upp rätt mycket bilder.

Sen gillar jag att skriva, och en del kommer ni ju såklart få läsa här i bloggen. Men jag gillar också att skriva själv, saker man inte delar med sig av liksom.

Men bäst är väl ändå när man gör något riktigt kul med fina vänner. Något sånt där som gör att man verkligen känner att man lever.

2012!


Sådär ska bloggen se ut! Men headern är bara tillfällig. Jag är inte nöjd med den, men som vanligt har jag alldeles för lite inspiration. Men den kanske kommer den också, klart den gör!

Ja nu byter jag alltså blogg, från den här till denna. Jag vet inte riktigt varför jag byter, men jag känner för att börja om på nytt. Jag lämnar det gamla bakom mig, och börjar om. Och bloggnamnet? Jag vet inte. Men det är liksom kort, och rätt bra. Det har ingenting med Miley Cyrus eller något sånt att göra.

Ska försöka bli bättre på det här med bloggning också! Har sagt det alldeles för många gånger förut, men jag lovar att försöka så får vi väl se vart det leder.

Alla kategorier fungerar inte än, men jag fixar dem allt eftersom!