William Spetz :')


HAHAH det här är såååå jag, när jag ska plugga! Har inte börjat med uppsatserna än om ni undrade.

I wanna love you every day and every night



Vi räknar dagar, räknar år. En skymt av solen, doft av vår



Så snurra min jord igen


Jag var ute och fotade lite idag igen! Och medan jag gjorde det ringde Moa (↑), jag var ju såklart tvungen att fortsätta ta kort då, huhu.

Jag måste redigera bilderna och så, men några kommer nog upp idag. Men nu ska jag försöka skriva engelska- och teknikuppsats. Tror båda skulle in för flera veckor sedan egentligen? Men jag är ju så dålig så jag pallar aldrig göra dom. Men ska verkligen försöka ta tag i det nu!

Make good for the world to see

General Knas & Sizzla - Good for the world

 

Hatar att jag inte kan lägga in youtubeklipp utan bild längre.. det suger! Men den här låten är i alla fall braaa :)


Let's get together and feel all right


Min hårddisk ligger under sängen och jag orkar inte ta fram den, så lägger inte upp några bilder idag.

Jag har sjukt ont i huvudet, som alltid. Så jag är bara hemma ikväll, ska kanske se film med mamma eller något. Men får se om jag orkar, tror jag ska lägga mig tidigt.

Just nu lyssnar jag på bra musik och sjunger med både högt och falskt (förmodligen bra för huvudet mitt). Och inte så mycket mer än det egentligen. Det var nyss ett reggaeprogram på P3 som Karin tvingade mig att lyssna på, so I did. Jag hittade i alla fall en bra låt till :)

And there's no way that I am what he needs now


Jag har inte gjort någonting idag och jag har inga skolarbeten som jag måste tänka på nu heller. Det känns ungefär asbra. Jag kan bara lyssna på musiken och tänka, bara vara, ungefär.

Något jag vill göra är skriva. Men det börjar kännas som om jag inte kan det längre. Alltså inte skriva bra, för det har jag aldrig kunnat. Men liksom... skriva precis just det som känns sådär rätt, för stunden. Jag vet inte hur man ska göra när man har en blogg? Jag vet inte vad det är tänkt att man ska skriva i varje inlägg? Hur räcker fantasin till, till alla bilder som ska knäppas och alla texter som ska skrivas? Det finns ju egentligen inga rätt eller fel, men ändå. Det känns ju ganska tomt ibland, eller lite mer.. ofta.

Jag vet inte, men låter det som om jag är på dåligt humör eller något nu? Det är inte meningen, i så fall. Visst känner jag väl lite, och är en aning less. Men jag är nog ändå ganska glad, jag har skrattat riktigt mycket idag. Det blev inte mycket sömn för mig inatt vilket resulterade i att jag var bra dryg. Jag har varit lite för jobbig, men dom dagarna finns dom också.

Snart ska jag kanske vara med Linnea, fast jag vet inte riktigt hur det blir med det. Hon kanske behövde plugga, och faktiskt tänkte ta tag i det. (Borde lära mig av henne). Men i så fall får vi väl ta och hitta på något någon annan dag, tycker jag.

Försökt att visa dig med blicken, men det är inte mig du ser



Yes you need to know, how much I need you


Haha asså ful..

Idag var jag ute och fotade, jag tog t.o.m med mig stativet. Och det var väldigt längesen sist.. men det var roligt och härligt liksom. Jag borde fota oftare men jag har ju inte sådär jättebra fantasi. Inte för att jag tror att den blir bättre utav att jag klagar på den hela tiden, så jag ska försöka sluta med det. Men sen måste jag orka också. Men nu när det inte är så kallt ute längre blir det lättare, allt blir lättare då. Tycker du inte?

Man börjar se massa vårtecken nu, som små blommor. Både blåsippor och vitsippor, men även tussilago. Åh, det är så fint! Jag blir alldeles lycklig.

Jag lägger nog upp några bilder imorgon istället. Jag har nämligen ett fysikprov imorgon och jag vill väl inte påstå att jag har pluggat sådär överdrivet mycket till det. Så det blir väl kaffeplugg inatt då.. men jag har lite svårt att koncentrera mig pga lite olika anledningar. Jag lyssnar bla på massa musik och sjunger med, haha! Jag har två nya favoritlåtar nu, reggae! Kanske lägger upp dom någon dag här framöver också, vi får se. Men nu ska jag fortsätta plugga.

Och du, jag tror och hoppas, att jag ungefär har hittat tillbaka nu.. nästan. Jag är nog tillbaka i bloggen i alla fall!

I love each freckle on your face, oh I've never been so wrapped up, honey. I like the way you're everything I ever wanted



There's no phone and there's no calls. There's no talking to you at all


Soja - Losing my mind

Jag är efterbliven och vet inte hur man lägger in små youtubeklipp längre. Ok? Så ni får klicka på för att komma till låten.

Allt känns sådär hopplöst igen.. så att man bara vill krypa ner under täcket och aldrig kliva upp igen. Jag mår dåligt och är trött, jag orkar inte göra någonting. Så allt är väl som vanligt, egentligen. Förutom att jag börjat lyssna väldigt mycket på reggae, haha. Soja (Soldiers of Jah Army) är ett ganska mysigt reggaeband som jag hittade typ igår. Men det finns mycket skönare reggaeartister, men det vill jag inte länka på bloggen.. hhehe

Men i alla fall så kommer jag inte skriva något idag, och kanske inte imorgon. Men snart är jag tillbaka. Och då ska jag försöka att även ta lite bilder och blogga lite mer som jag gjorde förr.

You know how long I've been on you?


Tja cool! Solglasögon inomhus och allt :***

Jag gjorde typ ingenting på skolan idag, plus att vi fick sluta 12.00. Så det har varit en bra dag hittills! Och förhoppningsvis kommer den bli ännu bättre. Jag ska snart börja fixa mig för att sedan gå till Jenny där kvällen och natten kommer tillbringas med dom bästa. Tror det kommer bli askuul! Ska tvinga dom att lyssna på lite reggae, hehehhe åh :') Ha en bra kväll ni också!

Teenagersposts


Bilderna är olika stor och ser olika ut osv för att jag har tagit dom från olika ställen.. Men aja, orkar inte fixa det heller. Men haha, älskar sånnahär! Kommer förmodligen lägga upp fler.

Men dom är i alla fall från instagram och we♥it.

The truth is, everyone is going to hurt you. You just got to find the ones worth suffering for


Jag har noll bilder. Så valet stod mellan en ful egopic i spegeln eller en bild då jag såg ut som ett peddo. Eftersom jag inte är ett peddo blev det denna. Hahahhahaha skoja, jag är visst peddo.

Men jag har ingenting att säga, eller dela med mig av. Därför blir det såhär, att bloggen står tom. Men jag har inte gjort någonting på dom här dagarna, inte ens tränat! Jag har typ inte tränat på två veckor och jag får sån ååångest. Börjar må psykiskt dåligt fan!

Imorgon är det i alla fall fredag, och då ska jag till Jenny. Jag tror att det kan bli awesome! Och sen på lördag ska jag till Karin tror jag, och det blir nog också asbra. Så den här helgen känns inte helt fel!

I'm about to lose my mind

 

 

Bildbrist..

Nu har jag alltså gått två skoldagar och det har varit helt okej. Har haft vikarier och inte direkt jobbat så mycket. Vilket funkar för mig med tanke på min koncentrationsförmåga. 

Jag vet att jag nyss nämnde att tiden går lite för fort och att jag känner för att stanna den ett tag. Men jag gör verkligen det. September var för ett halvår sen, och jag minns det seriöst som för en månad sen! Det är läskigt, och obehagligt. Snart har hela nian gått, och det har gått så sinnessjukt fort!! Jag minns första dagen, eller ungefär hela första veckan - jätte tydligt. Jag har haft det väldigt bra och roligt faktiskt, så jag vill inte att det ska ta slut..

Confused was the word for me


Och så har även detta lov nåt sitt slut. Jag vill inte tillbaka till skolan, jag orkar inte. Och nu känns det ändå som om jag verkligen måste ta vara på den lilla tid jag har kvar på matfors. Det går för snabbt, jag hinner inte med! Och jag känner mig trött osv så jag vill inget hellre än få sommarlov. Men när sommarlovet äntligen är här, är tiden på matfors förbi. Visst, ska väl bli lite skönt. Men jag vet att jag kommer sakna det..

Nu ska jag försöka ta tag i massa plugg som jag egentligen borde ha gjort innan lovet.. fan.

Inget värt nåt, som inte inger hopp


You don't know how lovely you are


Jag sov hos Frida inatt och vi har inte gjort speciellt mycket, bara varit allmänt fula. Vi bakade igårkväll och Frida sugerrr på det, kanske kommer några bilder från det. Annars finns det två på instagram!

Sen nu ikväll har jag varit med Linnea den fule fan! Vi var på ängomstjärn och grillade lite med Ted och Victor, haha man fick sig ju några skratt! Issa och några var också där på besök ett tag. Sedan cyklade jag och Linnea hem till henne och satt bara och pratade ett tag. Har haft det bra med sportis ja! Lite vår, lite skratt, lite serioustalk osv.

I realize your laugh is the best sound I have ever heard


För några veckor sedan såg jag klart den sjunde säsongen av Grey's Anatomy! Och eftersom att vädret är grått och tråkigt även idag, och jag inte har någonting att göra tror jag att jag ska se den igen. För jag har ju sett alla tidigare säsonger minst två gånger. (Har inte sett den åttonde en enda gång än..)

Och ikväll ska jag förhoppningsvis vara med Frida, det kommer bli asbra! Vi har inte varit med varandra på väldigt länge nu.

I watch you talk, you didn't notice


Här ser ni dom andra tre iPhoneskalen jag beställde från ebay. Dom två första kan ni se här.

Är det här det bästa livet hade att ge?


Idag har vädret varit dåligt, och tråkigt. Det är inte direkt varmt och det regnar mest hela tiden. Jag har bara suttit inne och känt mig mest som vädret, jag också. Lär nog fortsätta med det hela kvällen. Orkar inte göra något idag, blir nog bara hemma och ska försöka ta tag i några uppsatser jag måste göra..

Fast om jag känner mig själv rätt kommer jag inte alls göra det utan se på film eller Grey's Anatomy. Men imorgon ska jag försöka ta vara på lovet igen!

I know what I want and I want it now



Har haft en bra kväll faktiskt! Jag var med Karin, Linnea och Erika och vi träffade väl lite annat folk. Men det var roligt och jag kom hem till Karin för ett tag sen. Vi ska väl lägga oss och prata eller nåt snart.

Happiness only real when shared


I lördags sov Harmony här och vi gjorde väl inte så mycket. Vi såg filmen "Into the wild" och den är så bra! Jag älskar naturen (haha) och musiken i den. Och att den är sann gör den extra sorglig också, lätt värd att se!

Och igår var vi på birsta, jag fick med mig en tröja och ett halsband hem. Kommer förhoppningsvis bild senare! Efter det for jag till Julia och sov där. Haha vår kväll var bra ful. Kände att vi träffade på lite för mycket folk där ett tag. Men det var en helt okej kväll! Somnade relativt tidigt för vi var astrött. Sen sov vi länge idag också :')

Snart ska jag fara till världens bästa, Karin alltså och tillbringa kvällen och natten där. Verkar inte som vi kommer göra så mycket men det kommer blir bra ändå, det blir det alltid!

I'll bet she's beautiful, that girl he talks about. And shes got everything that I have to live without

Hängselshort H&M | Ring Six | Klocka Guldfynd

Haha jätte dåligt redigerat, jag vet.. men hela familjen (inklusiv Elin och Simon) ska åka till mormor och morfar och äta nu, så hinner inte fixa bättre. Anders, Malin och mina kusiner kommer också vara där. Blir trevligt! Efter det kommer Harmony hit och sover här. Vad vi hittar på återstår att se. Ha en bra påsk alla eller vad man säger!

Vi har väntat här i regnet på någonting som inte händer och som aldrig kommer att hända


Två bilder i repris. Men hittade dom ingenstans så sparade dom från min gamla blogg med iPhonen, därav kvallan..

I don't wanna grow up, wish I'd never grown up. Could still be little

Dollarstore 10 :- /par

För någon månad sen köpte jag dessa strumpor på dollar :') Haha, älskar dom! Ville köpa fler men dom fanns inte i min storlek. Jag var ju tvungen att köpa dom största eftersom det är för barn......

You just see right through me, but if you only knew me...

 


Tog mig en springtur i det fina vädret förut! Det är synd att det inte är så varmt ute dock, men solen skiner så jag är nöjd ändå! Och nu är i princip all snö också borta, lyckaa. April är ju typ vårens månad, ändå. Och det känns, och syns. Tänk när det börjar blomma och luften luktar grönska. Erkänn, det är bra fint?

 

Jag får se vad jag ska göra ikväll. Jag tänkte vara med Harmony men jag vet inte vart hon har tagit vägen. Så det blir kanske till att planera om :)


'Cause I can't help it if you look like an angel


Ser relativt pigg ut på bilden om jag får säga't själv.

Nu är det äntligen looov! Och dagen idag var sjukt chill. Jag började med att ta en timmes sovmorgon, hade alltså ingen franska. Sen hade vi ett matte "test" typ, som tog ca. 15 minuter. Efter det hade vi so och då lyckades vi tjejer övertala Helena att hämta en vikarie som fick prata om sina resor.. ;) Hade även musik, men då kollade vi bara på videor. Sen fick vi hål på fysiken, så slutade 13.00 typ!

Så nu hoppas jag på ett roligt lov osv! Ska försöka ta vara på det och vara mycket med kompisar och så.

Men ikväll är jag bara hemma.. och det är ju skärtorsdag så ska väl cutta mig nu eller nåt.

True shit...


Keep movin' on

Svar: Jaaa! Krafs' krafs'

Svar: Ja, det var det! ♥ Jag saknar det en massa också.

Svar: Jafan. Kung låtar allihop! Skall hälsa han det.

It hurts but I never show, this pain you'll never know



Några tog Agnes skor idag och sen ställde Joel och Sarah dom där uppe vid taket som ni ser på första bilden. Men det slutade med att Jesper for iväg på permon med ena skon och Joel låste in den andra i sitt skåp. Hahahah så kul :') Så då fick jag bära Agnes till idrotten men kom ungefär halvvägs sen tappade jag henne typ och då fick hon ligga på min väska medan jag dog av garv, ungefär. Sen kom Alina och försökte hjälpa mig att bära henne men det gick inte så värst bra. Men tillslut kom Julia så fick hon bära henne.

Och efter idrotten hade hon fortfarande inga skor så då tog hon idrottsskorna och det slutade med att hon blev Håkan. Hahhahahah ååh, dog.

Anton fixade även en trevlig spellista åt mig på spotify. Tack osv.

Helt okej dag! Nu måste jag verkligen plugga...

Och när de fått sin glädje går de ut



Det snöar ute, men jag känner mig ändå ganska glad! Jag sitter och äter calippo shots (♥♥), har nästan ingenting i skolan och det är lov om två dagar! Livet känns helt okej nu, bara hoppas på att det händer något roligt under lovet också.

Nu ska jag försöka skriva lite på en teknikuppsats eftersom att det vore bra om den blev klar innan lovet, tror jag.


I’d like to be everything you want


Mer av 2011



April: Jag var på innebandycup i örebro med världens bästa lag. Det var så sjuukt kul! Speciellt då vi åkte minibuss. Vill tillbaka dit och göra samma sak, oslagbart! Det var påsklov och vädret var underbart. Det var riktigt varmt och man började undra om sommaren redan var där. Och på kvällarna umgicks jag mycket med vänner, som jag kanske inte umgås med längre. Jonas fyllde också år. April var en bra månad!


Maj: Sista april/första maj tillbringades först med innebandylaget och sedan med några vänner. Jag har haft roligare kvällar, men den var bra! Jag konfirmerade mig också, och vi hade rätt tur med vädret den dagen. Jag cyklade en del, var med fina vänner och jag sov även i Agnes hundhus! Jag tog årets första dopp i maj. Badade både i marmen och i tjärn.

Jag fotade lite som ni kan se här och här. Sen var jag var även riktigt jävla skolless, men jag överlevde. Så jag borde överleva dessa månader som är kvar innan sommarlovet är här.


Juni: Sommaren kom på riktigt och jag badade en del! Sista dagen i åttan var riktigt bra, ni kan läsa om den här. Jag var väldigt mycket med Karin och vi tillbringade många kvällar nere på hennes strand, jättemysigt! Kommer vara där denna sommaren också vill jag lova. Sen var det midsommar och den tillbringades med asbra vänner! Vi hade så sjukt roligt. Vi var vaken hela natten och skrattade riktigt mycket. Vi träffade även en underlig pojke som drog nåra historier för oss, förmodligen lögn alltihop. Haha!

Vi var även en del tjejer som åt middag hemma hos Jenny en kväll där i Juni. Trevligt!

Hej