-

Nämen oj hej, nu ser bloggen visst ut som tidigare igen. Men hejdå, för ett tag.

Se dig omkring, var det det här ni glömde?

Jag får seriöst damp på blogg.se. Fattar ingenting av designen längre! Så ja, jag är väl medveten om att bloggen ser helt cp ut. Men jag orkar inte bry mig så mycket. Jag orkar inte lägga ner så mycket tid på bloggen längre, som ni förmodligen har märkt. Kategorierna kommer knappt till använding, och jag fotar aldrig längre. Bloggen är ful och tråkig. Men hur jag än gör så blir jag aldrig nöjd.

 

Förut försökte jag väl, ändå. Men nu skriver jag mest för att kunna titta tillbaka och se vad jag har gjort. Så nu orkar jag inte försöka få till någon bild heller. Jag orkar inte försöka med någonting, för hur jag än gör, så blir det ju aldrig som man vill. Är det meningen att det ska vara såhär? Eller när vänder det?


You've got something they don't

 
Hade en riktigt bra kväll hos Karin igår! Började med att äta middag och tårta eftersom vi firade Elin. Sedan blev det dans, mycket skratt och besök av moppemaffian ;) Haha! Nä men tror kvällen blev över mina förväntingar ändå :)
 
Idag har jag inte direkt gjort någonting, utan jag har mest bara haft ångest. En massa ångest över att sommarlovet verkligen är slut snart. Vad händer efter det? Allt kommer bli så himla annorlunda.. jag är väl lite rädd kanske. Sen att jag kommer sakna så mycket, så många. Men jag får väl försöka att inte tänka så mycket på det, kanske.
 
 

Wishing that you would just come a little closer

 
Hemma från stockholm nu! Men jag fotade ingenting där, så kommer inte komma några bilder därifrån. Men det har varit nice! Shoppat, varit på grönan och varit allmänt dryg med Harmony och Crystal, haha :') Har inte så mycket att säga om det mer än att det har varit bra
 
Snart ska jag väl börja fixa mig lite för ikväll ska jag till Karin och ha kul med några fina!

El stockholmo!

Sitter på tåget just nu och lyssnar på lilla sällskapet! Älskar nästan alla låtarna och man kan väl känna igen sig i en del texter osv. Annars så längtar jag bara efter min egen säng, haha! Har inte ens kommit fram än.. Men är sjukt trött! Men så fort vi kommer av tåget ändras väl det förhoppningsvis. Tror nog det här blir awesome!