You're beautiful, you should know it

 
Hela den här kvällen har bara försvunnit!? (Som alla andra dagar..) men seriöst, jag som tänkte göra något ikväll. Det blev ju inte av i alla fall /Dissad. Sen när jag inte hade något att göra tänkte jag våldgästa Jonas som tydligen jobbar på skolan nu under lilla vm. Men det tyckte inte han var en bra idé. Och snäll som man är så stannade man väl hemma då.
 
Just nu håller jag på att avlida av tristess, får väl se vad jag tar mig till jao. För det finns liksom ingen hemma heller som man kan vara dryg med? Och jag kan inte smsa Karin heller. Haha fatta vad jag lider nu. K nödvändigt inlägg.

-

 
Alltså jag börjar få lite ångest.. sommarlovet går så himla fort! Och på måndag börjar jag sommarjobba, i tre veckor! Så när jag äntligen får sommarlov igen är det ju nästan slut. Plus att Karin har åkt på språkresa idag, och hon är borta i tre veckor! Rätt bra att jag jobbar just dom veckorna hon är borta, men ändå!? Det är sjukt länge. Haha hur ska jag överleva? 
 
Snart ska jag i alla fall på lilla vm igen! Haha umgås ju lite mer med folk än vad jag kollar på fotboll, men det är kul det! Får hoppas att det inte börjar regna idag som det gjorde igår.. stod och trängdes vid en glasskiosk :-)))

Du ville bort du ville ut. Aldrig sen, aldrig förut

 
Nu när jag äntligen har fått till en header som känns helt okej ska jag försöka komma igång med bloggen igen! Men eftersom det är sommarlov kan jag inte garantera jätte bra uppdatering men ska bli bättre än nu i alla fall.
 
Vad jag har gjort under tiden? Jag vet inte, faktiskt. Jag har inte gjort så himla mycket. Men jag har firat midsommar med fina vänner! Det vart helt okej och jag hade roligt. Men om jag ska vara ärlig så var midsommar förra året så mycket bättre! Det var legendariskt. Sen har jag cyklat en del, ätit onyttigt, varit med massa vänner, åkt lite moppe och såna saker.
 
Nu ska jag snart börja fixa mig, för sedan ska jag dra mig mot thule eftersom det är lilla vm i helgen! Vädergudarna verkar ha missat det dock, det ska ju vara jättevarmt då..

Happiness only real when shared

 
Nu har jag gjort ännu en ny header och jag tror att den här får stanna ett tag. Jag hade ju tänkt mig något somrigare och så, men jag går aldrig ut och fotar längre. Så det här får duga så länge. Jag hade ju även planerat att ändra lite mer, men nu när dom har gjort om här på blogg.se så är det värsta weird i kodmallarna? Så jag måste verkligen ha tid och tålamod om jag ska lyckas ändra massa andra saker. Och det orkar jag inte göra än, så det blev ingen stor förändring nu heller. Lite tråkigt..

I'm in love with the thought of you

 
Haha alltså orka, jag har inga bilder och jag måste verkligen göra om bloggen nu.
 
Men i alla fall, idag var jag med Karin ett tag. Vi cyklade till Moa en snabbis och sen till runsvik. Efter det skjutsade jag Jack till gårn typ :)) Var där tills det stängde osv. Sarah och Issa hade damp och hädde (?) nån jävla sås över hela mig? Nä men ungefär. Alla hade damp förövrigt. Sen vid elva cyklade jag till Angus eftersom hon frågade om jag ville umgås. Och självfallet ville jag det, var bra längesen vi umgicks bara vi. Vi var på runsvik och var allmänt ful. Grillade, snodde papper, fick besök av glada tanter osv :-) 
 
Jag kom hem för ungefär en timme sedan och nu har jag sjuuukt ont i benen. Har cyklat asmycket, bl.a. upp för Agnesbacken TRE gånger. Lid med mig!

Don't you worry, 'cause everything's gonna be alright

Justin Bieber - Be alright

Lyssnar på Justin Biebers nya skiva "Believe" och känner att livet inte riktigt funkar ikväll. Haha närå, men det blev lite för mycket bara. Fattar ingenting jag eller..

Och jag uppdaterar dåligt osv, men jag måste fixa bloggen innan jag ens vill uppdatera. Och jag har ingen bild till headern än, och är för trött för att börja fixa massa annat i kodmallarna. Så jag låter bloggen vara på sidan ett taaaag. Ska typ sova snart tror jag, är astrött. Såg film hela natta med Issa och Sebbe. Och nu är jag bara irriterad över massa saker, satt ja. Hoppas väl på en lite bättre dag imorgon!


Hur märkligt kan man må?


Jag har kollat på Grey's Anatomy ungefär hela kvällen och en bit in på natten. Och nu sitter jag här och bara är, och tänker lika mycket som alltid. Jag lyssnar på Lars Winnerbäck och älskar fortfarande hans låtar lika mycket. Jag vill inte lägga mig, för när jag vaknar har ännu en dag av sommarlovet gått. Jag får ångest när jag tänker på att en hel vecka redan har passerat. Det känns inte riktigt som om jag hinner med och jag vet inte hur jag vill ta vara på detta lov.. Jag vill göra massa saker som är lite för roliga, såklart. Men jag får väl se vad som händer och nu.. tror jag faktiskt att jag ska ta och lägga mig ändå.

Det sägs att allting vänder, och det stämmer väl på sätt och vis

Klänning MQ | Skor Skopunkten

Jag är medveten om att jag har failat ganska rejält med redigeringen på vissa ställen osv... Ser ju typ ut som att jag inte ens står på golvet och aa, men orkar verkligen inte göra om. Så tja!

Men jag hade i alla fall på mig detta på skolavslutningen.. haha har blivit väldigt mycket prat om det på senaste tiden känns det som.

Förändring


Dom har gjort om på blogg.se, och jag tror faktiskt jag gillar det! Eller jag kommer nog göra det så småningom, när man lär sig :) Det har blivit en del förbättringar, man kan bl.a. svara på kommentarer nu!

Sure as I am breathing, sure as I'm sad


Jag har som sagt sommarlov nu, men jag kan inte fatta det.. Hela nian, som då har varit i ungefär tio månader har gått så sjukt fort! Jag minns september som om det var två månader sen.. jag får lite ångest när jag tänker på det. Som när jag skrev det här inlägget.. Jag tycker inte att det var längesen alls, och nu är jag där. Jag har gått ur nian, jag har sagt hejdå till klassen för sista gången. Det känns sämst!

Men man får väl försöka göra det bästa utav situationen, eller något.. jag vet inte riktigt vad jag skriver. Jag är trött, och tänker alldeles för mycket. Men det är sommar nu, och den ska jag ta vara på.

Ikväll cyklade jag i alla fall till Erik där även Julia och Jocke var. Jag spelade lol och var väl typ asbra på det, haha! Sen såg vi två skräckfilmer också, rädd.. men har också skrattat som fan, för dom där tre är så sjukt roliga, haha sinnes! Och vi lärde oss ju att man alltid ska ta det praktiska först ;) Haha nej, förlåt för rörigt inlägg, nu ska jag sova.

Just hold me close

Kjol H&M | Tröja VeroModa | Jeansjacka H&M | Skor Skopunkten

Hade på mig det här på avslutningsmiddagen i torsdags!

Skolavslutningen




 

.....


Världens bästa


Haft avslutningen nu, har träffat hela min klass för sista gången. Usch, det var så hemskt! Jag grinade som många andra, och jag vet att jag kommer göra det mer. När man verkligen inser, typ. Vi har varit med varandra nästan varje dag i 10 år, och nu aldrig igen. Som jag har lovat så ska jag lägga upp bilder, det kommer så småningom. Jag älskar er!

Varje stund, var minut, var sekund. Samma konstiga beslut



Förlåt för alla smygbilder folkZ.

Nu kommer jag alltså aldrig mer ha en lektion på matfors mer, ingen mer rast. Jag ska dit en gång till, och det är på torsdag då vi ska städa ur skåpen. Om ni visste min ångest nu! Matfors är så litet vilket gör det så äckligt, alla vet allt om alla. Det är tattigt och skolan är väl inte så bra, så visst ska det bli skönt att komma ifrån det! Men jag kommer sakna det så himla mycket.

Jag kommer sakna folket och hur fult det faktiskt är där! Vissa saker händer bara ingen annanstans, det är så typiskt matfors. Jag vet inte hur mycket fula saker jag har varit med om, och jag har inte fotat så mycket genom tiderna heller. De flesta bilderna är nu ifrån nian. Och nian har varit det bästa året på matfors! Det har dock inte gått så bra i skolan, min koncentrationsförmåga har varit lite dålig. Men jag har haft väldigt roligt på rasterna och med klassen. Vi har liksom kommit så nära varandra igen!

Som sagt är det några bilder från matfors här, men massa saker som har hänt har jag inte fått på bild. Folk har haft lök i ventilen, ketchup fulla toan, ställt pingisbordet ovanpå skåpen, haft toapapper runt alla skåpen, lindat in folk i toapapper, haft kundvagnar inne o skolan samt cyklat inomhus, tejpat upp kidz på pelare. Sen är det ju alltid snöbollskrig eller vattenkrig inomhus och jag vet inte allt som hänt. Vissa saker är så onödiga men det hände något ful i princip varje dag och jag kommer sakna det massor! Jag har hatat det så mycket så jag bara velat gråta men för det mesta har jag skrattat så jag trott att jag ska dö. Matfors ♥♥♥♥♥

Kommer lägga upp massa bilder på klassen om någon dag också!

Nytt igen


Haha fick damp på min header för den var så ful, så jag hetsgjorde en ny. Men det är fortfarande bara en tillfällig.

Så många frågor utan svar


Igår kollade jag först på a-lagets match med Sarah, Maria, Issa och Jenny. Sedan for vi till gårn, haha. Var typ inga där så det var ganska tråkigt.
Efter det for typ alla till macken, haha moppemaffian. Vi åkte lite moppe sen med Adam oså träffade vi på Horney, Alex, Dennis och Andre men dom skulle väl lana eller nåt. Så då for vi hem för det var inge kul när det inte var några ute ;pPpPpp
Ikväll ska jag nog vara med Harmony i alla fall! Innan det får jag se om jag ska sola lite med Karin.
Igår kollade jag först på a-lagets match med Sarah, Maria, Issa och Jenny. Sedan for vi till gårn, haha. Var typ inga där så det var ganska tråkigt.

Efter det for typ alla till macken, haha moppemaffian. Vi åkte lite moppe sen med Adam oså träffade vi på Sebbe, Alex, Dennis och Andre men dom skulle väl lana eller nåt. Så då for vi hem för det var inge kul när det inte var några ute ;pPpPpp

Ikväll ska jag nog vara med Harmony i alla fall! Innan det får jag se om jag ska sola lite med Karin.

Värt att antecknas, mitt liv är så intressant.