Har bestämt att stå helt utanför det där som jag blir ledsen av


Har inte så mycket att säga, som ni vet. Så jag visar lite bilder från dagen istället. Man fick välja om man ville åka skidor eller skridskor och vi var väl kanske.. 10 st? På två klasser som åkte skidor, så det var chill. Stod mest och pratade. Sen på elevensval gjorde Olivia en vacker frisyr på mig som ni ser, och sedan ville jag vara lika duktig så jag gjorde en på Moa. Har varit en rätt slapp och bra dag.

Och den lär ju sluta minst lika bra, för snart åker jag till Harmony och sover där!

Kanske tråkigt med iPhonebilder? Men jag orkar inte.. och det lär ju bli rätt mycket av det här framöver...

Sen kan vi låtsas att det va du som sa "Jag vill aldrig se dig mer"


Harmony följde med mig hem efter skolan idag. Vi gjorde väl inte så mycket, pratade och åt Ben&Jerrys. Men det har varit mysigt, hon är så bra! Förhoppningsvis så sover jag hos henne imorgon.

Är i princip pluggfri den här veckan, och nästa är det ju sportlov. Så skööönt! Har dock inga planer inför slutet på veckan eller lovet, men något ska jag väl göra.

Just say I want you, just exactly like I used to


Dålig på att skriva. Dålig på att ta bilder. Dålig på att ha en blogg. Jag är trött och tom, som vanligt. Och vad jag än gör med bloggen så tycker jag den är ful, tråkig och fel! Det blir liksom inge roligt när jag hatar allt som har med bloggen att göra. Jag vill bara ta bort den.

Men det kommer jag inte göra, såklart. Jag får väl kanske försöka ta reda på hur jag vill ha den, och jag måste liksom orka.

Just nu väntar jag mest på någonting, vad vet jag inte. Men förhoppningsvis en förändring. För det mesta är rätt tråkigt just nu. Grått och trist, som i November. Men vi är inte där, vi är i Februari och man kan nästan säga att våren är här. Det ska vara ljust, fint, roligt och bra nu. Men det kommer... väl.

Things aren't the way they were before


Idag införskaffade även jag mig en iPhone 4. Det blev en vit och än så länge är jag nöjd! Någon dag framöver ska jag fixa spotify premium också, och köpa till något skydd.

Ett fel närmare rätt


Jag har varit så gott som död några dagar nu. Jag har varit extremt trött och knappt orkat tänka. Jag har bara känt mig fel och velat försvinna. Så därför känns det obeskrivligt skönt med helg!

Och jag började med att sova några timmar, från fyra till sju. Jag gick tydligen inte alls att väcka, men nu är jag vaken - faktiskt! Jag känner mig piggare och gladare än på ett tag, så jag hoppas på att få göra någonting roligt imorgon! Men vi får väl se hur länge det här humöret håller i sig..

Just nu lyssnar ja på Den svenska björnstammens album "Ett fel närmare rätt" och snart ska jag väl fortsätta kolla på Grey's Anatomy, som vanligt!

Du vill veta vad jag känner, men ingenting känns

Linne BikBok | Jeans BikBok | Kofta H&M | Ring BikBok | Halsband GinaTricot

Linnet och ringen fick jag av Jonas och Elin igår i födelsedagspresent! Och halsbandet köpte jag förra vecka när jag var i birsta.

Sweet sixteen!



Blir som sagt 16 år idag! Och dagen har väl varit helt okej, hade två lektioner och sedan for alla nior in till stan för att kolla på hedbergskas vårshow. Någon gång under dagen fick jag också ett fint sms av Frida, då blev i alla fall jag glad! ♥

Händer nog inte så mycket idag, jag vet i alla fall att jag måste plugga eftersom jag har tusen grejer tills imorgon. Kuljul.

But we know who we are and more

Svar: Thank u! Du är snygg Jumaaa!♥

 

Svar: Man blir som man umgås, och jag umgås ju med dig ♥

 

Svar: TAACK SPORTIS!!! Ja, riktigt stor du gumman, märks verkligen hur gammal du är 


Och fast vi båda vill mer än någonting annat, så står det skrivet i pannan att man väcker en ångest när man släcker en annan


Jag var på stan ett tag med Angus förut, trevligt! Men vi är bra ful vi.. senare kom mamma också in och då gick vi till optikern eftersom jag skulle kolla synen. Slutade med att vi beställde två par glasögon. Visa er när dom kommer om cirka en eller två veckor.

Nu ska jag försöka plugga lite.. blir nog inge Grey's ikväll för omväxlingens skull liksom. Imorgon är det i alla fall 22 februari. Gissa vem som blir 16 då? JAAAG. (Och Isabelle)

Du säger väl till om jag ska gå



Du kan säga vad du vill, du kan gnälla lite till


Jag har ingenting att dela med mig av för tillfället. Jag har varit så pass tråkig att jag har kollat på Grey's Anatomy i princip hela dagen och det ska jag fortsätta med nästan hela kvällen. Imorgon är det skola igen, jag orkar verkligen inte, tror jag. Det har varit så himla skönt att vara ledig. But what to do?

'Cause I wanna start living my life, before I get much older


Det blev en vinst och en förlust idag. Men vi spelade bra! Och även om jag var lite off så var det roligt! Dog lite några gånger :') Och Olivia är ungefär asbra! För hon följde med och stod i mål även om hon bara stått en match tidigare, och aldrig på träningar ens. Plus att hon har slutat med innebandy. Hon är ju bra i målet å ♥♥♥

Kom hem för ungefär en timme sen och är hyfsat trött nu, men ska försöka hålla mig vaken ett litet tag till i alla fall.

Moa säger hej


Övik

Vi har spelat en match nu och vi vann! Kändes asbra med en vinst. Nästa match är klockan fem, bara hoppas på att det går lika bra då.


Deliver us from free will


Just nu sitter jag och lyssnar på The Ark, dom är så bra! Jag blir ledsen varje gång jag tänker på att jag aldrig kommer få se dom live..

Men om ett tag ska jag i alla fall vara med Harmony, Julia och Emelie. Tror det kan bli riktigt roligt! Vi vet dock inte riktigt vart vi ska vara än, men det löser sig.

Och imorgon blir det en heldag i Övik, ska spela två innebandymatcher! Är dock inte så jättepepp på det eftersom att jag inte är helt frisk än.. plus att vi inte har någon målvakt till första matchen tror jag? Så vad vi gör åt den saken återstår att se...

Cause when a heart breaks, no it don't break even


Klicka F5 om det inte syns!

Idag har det varit riktigt fint väder. Dagar som denna kan t.o.m jag uppskatta vintern, lite. Så jag tog med mig kameran och gick ut och fotade lite. Jag fick inte så många bra resultat, men jag får väl fota mer någon annan dag.

Som ni ser så har jag ändrat lite på bloggen också och jag är väl hyfsat nöjd i alla fall!

Snurra min jord igen, för allt vi drömde en gång



Bilder från arkivet.

Jag fortsätter tänka på både sommaren och våren. Tänk om jag kunde berätta på ett rättvist och fint sätt hur mycket jag faktiskt längtar!

Men som sagt, så är det ju ett tag kvar tills våren är här på riktigt, för att stanna. Så tills vidare får jag väl kolla på gamla bilder och drömma vidare..

Eftersom det var öppethus och så ikväll, så är vi ledig imorgon. Obeskrivligt skönt! Då ska jag försöka fota lite. Och förhoppningsvis tar jag lite bilder på det jag köpte idag också, för just nu orkar jag inte. Jag ska, som vanligt kolla på Grey's Anatomy nu.

Med Karri och Cool_Ekke



Öppethus på skolan! Sitter på franskan just nu med Karin och Erik, vi spelar något spel (?) på datorn. Olivia kom också på besök. Lite senare ska jag gå till tekniken.

Var på birsta förut, så bilder kanske kommer sen.

Än fanns det tusentals tårar kvar


Idag har det varit vår igen! Solen har skinit och snön har droppat från taken. Men jag längtar tills det är riktig vår, du vet. Då man inte alls behöver ha lika mycket kläder på sig och det nästan inte är någon snö alls kvar.
Jag minns att förra våren hade jag det väldigt bra, för det mesta. Jag trivdes, och var glad. Det kan ni läsa om här, här och här!
Idag var jag hemma från skolan, för jag är som sagt förkyld, och i helgen är det match! Sen hade jag ont i magen imorse också.. men nu är det bättre i alla fall! Så förhoppningsvis blir det skola imorgon.
Idag har det varit vår igen! Solen har skinit och snön har droppat från taken. Men jag längtar tills det är riktig vår, du vet. Då man inte alls behöver ha lika mycket kläder på sig och det nästan inte är någon snö alls kvar.

Jag minns att förra våren hade jag det väldigt bra, för det mesta. Jag trivdes, och var glad. Det kan ni läsa om här, här och här!

Idag var jag hemma från skolan, för jag är som sagt förkyld, och i helgen är det match! Sen hade jag ont i magen imorse också.. men nu är det bättre i alla fall! Så förhoppningsvis blir det skola imorgon.

I feel I'm hopin' and prayin' things between us gon' get better

Svar: HAHAHA tönt♥ Men jaa, lätt att vi borde! :):):)):):)):):):):):<3<33<3<33<3

Det finns ett ord för vad jag lider av, men jag har glömt det nu


Jag känner mig väldigt konstig idag.. alltså jag kan inte riktigt förklara. Men jag kan verkligen inte koncentrera mig. Och när jag försöker blir jag stressad och får panik. Hahahhaha störd? Literå. Men på riktigt, jag blir otroligt stressad när jag försöker tänka på skolarbeten. Och det är hyfsat dåligt med tanke på att jag har soprov på torsdag, och inte direkt har börjat plugga än. Jag skiter i allt och lyssnar på Lars Winnerbäck istället. Dåligt, men skönt!

Det känns som om jag bara gjort dryga och ovärda inlägg idag, förlåt för det. Men allt känns bara jävligt weird.

Förövrigt tror jag att jag har en idé till en ny header! Bara jag fixar någon bild, och det är väl det som är det största problemet, i och för sig.

What am I supposed to say when I'm all choked up and you're ok




Glad alla hjärtans dag! ....eller vad man säger. Fick en chokladask och någon kaka (?) av mamma, sen en chokladask av pappa också. Taaack, ni är bäst! ♥ Sen fick jag den lilla asken längst ner av Jenny, och den innehöll typ en hjärtformad muffins eller vad man ska säga, hur sööööt? ♥

Jag och Anna for hem till Harmony efter skolan. Och vi har väl ungefär bara pratat. Men det var ju typ första gången jag träffade Anna också, så det var väl trevligt! :)

Snart ska Sandra och Simon fara och köpa pizza, haha tjock dag! Ska även försöka plugga so ikväll, får väl se hur det går.

Den vackraste stunden i livet var den när du kom


Svar: Jag använder mig av Adobe Photoshop CS4! Menar du texten som är på bilderna, oftast längst ner i hörnet "miley.blogg.se" och det? I så fall, ja det gör jag också i photoshop :)

Det vore väl i och för sig bättre om du skrev vem du var istället för att vara anonym med tanke på att vi borde höras någon dag.. så du kan gärna kommentera igen och säga vem du är? :') Men kram! <3<3<33<3<3

Munter brud



Det var nog tur att jag inte tränade igår, för jag mår inge bra idag. Jag är inte sjuk, men jag känner mig konstig, liksom. Jag orkar inte tänka, känner mig tung i huvudet och är snorig o.s.v.

Sigge och Pontus slängde ner mig i snön, standard. Alltså seriöööst får damp! Har asblöta byxor nu :-) Fryser arset av mig, om ni undrar. Så ska jag åka såhär till Harmony. Lär ju bli frisk nu, verkligen.¨

JA, jag är sur. Jättesur. Haha stackars Harmony och Anna......... Nej, nu ska jag fortsätta cutta mig. Sen blir det svenska, tagga!


Tack hej, fuck dig. Jag har fått nog


För tusen år sen i det här inlägget lovade jag bild på det här nagellacket och ringen. Blir tyvärr inte bättre bild än sådär för tillfället. Nagellacket är från H&M och ringen från Indiska. Fick förövrigt den av Jonas i julklapp :')

Jag har soprov på torsdag och borde verkligen få mvg på det! Men jag orkar inte plugga mer nu.. och imorgon ska jag nog till Harmony! Så då blir det inte så mycket pluggande då heller.. ser inte så lovande ut. Men jag orkar inte bara tänka på skolan hela tiden, jag vill leva!

I will remember you, will you remember me?



Sandra var med i tidningen idag, ifall ni ville veta. Men alltså.... första gången hon pimplade.. IGÅR? HAHAH tror jag med.

Ikväll blir det ingen träning för min del.. och det suger! Men jag mår inge bra alls, och jag har verkligen ingen lust att bli sjuk, så det är väl bäst så.

Även om ett sekel går så ska jag alltid vänta på vår tur


Hur matchen var? Som alla andra matcher :-) Vi tar ledningen och blir glada. Vi tror att vi har en chans att vinna! Sen vänder motståndarna och vi börjar bli sur. Vi dampar massa och domarna hatar oss, vi hatar dom. Seriöst, sämre får man ju leta efter. Vi får utvisningarna medan motsåndarna får alla frislag. Standardddd match.

Vi skulle behöva några målvakter till laget, som faktiskt vill stå! Och står på träningar o.s.v också. Men det är väl typ två matcher kvar nu? Så får vi väl hoppas att vi får några målvakter till nästa säsong.

Lär väl inte göra något speciellt idag, vad jag vet. Bara ta det lugnt!

Where the streets have no name


Hemma hos Frida nu, och jag har väl varit piggare om man säger så. Nu har Frida lagt sig eftersom att hon ska upp tidigt imorgon, så då har jag tagit över hennes dator. MacBook Air ♥♥♥

Har i alla fall varit en trevlig kväll! Ätit, både mat, semla och godis. Krossade pepparkakshuset och åkte skoter. Jag åkte även madrass efter med Clara, haha.

Får väl se när jag ska gå hem, men väntar nog tills mamma går. *mÖrkRäDd* Om jag orkar ska jag nog kolla på Grey's Anatomy innan jag somnar, som vanligt.

Men vi har skuggorna bakom oss trots allt



Idag har jag haft fönstret öppet och låtit rummet fyllas med vårkänslor. För luften kändes sådär speciell idag, som den gör på våren. Så gick jag omkring där bland all vår och städade rummet, eftersom det verkligen behövdes! Och nu har jag ganska precis kommit in efter en springtur och sedan lite mer träning i träningsrummet. Situps, hantlar o.s.v ni vet.

Snart ska jag väl byta om och så, för att sedan dra till familjen Björklund, huhu! Där blir det nog skoteråkning och annat roligt, tillsammans med en del andra familjer. Bara jag och mamma härifrån dock, men det blir nog bra!

I don't need complicated

we♥it

 

Jag hade precis lagt mig i Sandras bädd med hennes dator (eftersom min har damp) och skulle kolla på Grey's! Gissa vem som kommer hem då? Jo, hon och Simon. Perfect timing. Bara hoppas på att inte min lägger av då!

 

Jag borde sova, egentligen. Men det kan jag göra senare i livet, nu ska jag fortsätta kolla på Grey's!


Your love will be safe with me



Jag hörde en väldigt bra och fin låt på Grey's Anatomy. Så jag sökte upp den, som jag gör med de flesta låtar jag hör där som jag tycker är bra. Och det visade sig att det var en låt med Bon Iver. Jag har upptäckt att jag gillar honom väldigt, väldigt mycket. Det är någon.. känsla man får när man lyssnar på honom? Helt seriöst alltså. Och man tänker rätt mycket. Anyway, här är låten..

Bon Iver - Re: Stacks


I’m your dream, make you real



Just nu sitter jag hemma hos Harmony! Men jag ska väl åka hem om ett tag eftersom hon ska vidare till stan. Men ska vara kvar ett tag till som moraliskt stöd, hhehe.

Jag vet inte hur jag ska spendera kvällen.. kanske bara blir hemma och kollar på Greys typ? Det löser sig! Imorgon ska jag i alla fall till Frida och på söndag är det match!

It’s always the same, I’m staring at the ceiling don't know where to begin

Svar: Hahhaha -.- The last song är bra :-)

Svar: Ja, det är jävligt synd. Det är så jobbigt att behöva gå o må dåligt eller vara irriterad för det mesta. Men samtidigt så uppskattar man ju de bra stunderna mycket mer då. För att märka de ljusa måste även de mörka finnas.

 

Jag är inte så optimistisk som det låter, egentligen. Tyvärr.


Men ibland så är jag fast. Kan du känna likadant?


Jag känner mig instängd, ungefär. Det är liksom trångt, lite utrymme och svårt att andas. Jag vill inte vara här längre! Jag vill stanna tiden. "Jag vill hoppa av tåget och bara få stå på perrongen en stund". Du förstår va?

Jag känner mig tom och alldeles, alldeles fantasilös. Det känns jobbigt att ha nationella imorgon igen. Behöva skriva en uppsats, om något man inte har en aning om. För vad ska jag skriva om? Hur ska jag komma på det, när jag knappt kan tänka?

Och det skrämmer mig att inte veta vart jag kommer vara om ett år. Om ett år, har jag nästan gått första året på gymnasiet. Kommer livet vara bättre, eller sämre då? Kommer jag gå på den skola jag vill? (förmodligen inte) Hur kommer jag vara? Hur kommer alla andra vara? Jag vill inte, kan vi snälla ta en paus. En paus från allt.

Det är ju sånt som händer


And she was blinded by the light



Bilderna är tagna från Angelicas blogg, som ni hittar här.

Har varit chill idag! Hade visserligen nationella, svenska läsförståelse. Men det var inte så himla svårt (hoppas jag). Sen hade vi bara egenstudietid och svenska, plus massa rast på det!

Jag blev nerslängd i snön några gånger... Bilderna ovan är från busshållplatsen. Var väl Sigge, Linus, Pontus och Sebbe som slängde ner mig. Plus att jag och Sarah hade en liten fight då båda hamnade i snön, haha! Sen lyckades jag mula Sigge en gång, men då fick han damp och hetsmulade mig tillbaka :-) När man klev på bussen kollade alla kidz asmycket på en.. man bah hejhej mitt hår var lockigt en gång i tiden.

Nu ska jag sova ett tag (standard) sen måste jag verkligen plugga biologi! Har prov imorgon.

I can't remember anything, can't tell if this is true or dream


Alltså jag känner mig väldigt tråkig nu för tiden. Både innuti och utanpå, liksom. Fast ändå, så känner jag mig bra mycket gladare och bättre än vad jag gjort på ett tag. Kanske beror det på att vi börjar gå mot ljusare tider? Solen lyser mycket mer och längre på dagarna nu, och även om den inte direkt ger någon värme än så ser det bättre ut.

Jag skriver väldigt mycket om vädret, som om det styr mitt humör. Men jag tror nog att det gör det, ganska mycket. Jag brukar oftast känna mig gladare på våren och sommaren, för då kan jag göra mer saker utomhus som jag tycker är roligt. Och jag trivs i värmen, om du förstår. Vintern känns bara piss, som ni nog vet mer än väl vid det här laget. Men det har kommit lite mer på senare år. Jag har aldrig riktigt tyckt om vintern, men när jag var mindre kunde jag uppskatta den bra mycket mer i alla fall. Nu försöker jag inte ens hitta något positivt med den, för det finns inget! Eller det gör det nog, såklart. Man jag har väldigt svårt att se det.

Men nu ska vi inte dra upp det negativa igen, utan glädjas åt att jag faktiskt mår bättre! Livet är lite som vädret, ibland är det bra, och ibland sämre. Det har sina mörka perioder, men efter det kommer våren och sommaren med allt det ljusa igen!

Det kanske kommer kännas, det rår jag inte för

Svar: Vi kan va bezt tillsammans, Angus ♥

 

Svar: En liten överdrift där då, men tack du är bra snygg du med vetu! Heheh jaa, det hade väl vart lite småskoj :-)

 

Svar: Kan väl inte skriva ut namnet här kanske.. men enligt ryktena var det en tjej i åttan ;pPpPPPp


Never cared for what they do, never cared for what they know, but I know

 


Du frågar mig vad kärlek är, men jag vet inget om det där


Idag har jag varit hos mina kusiner, för igår fyllde Alice 8 år! Och snart är det min tur, om ungefär två veckor. Då blir jag hela 16 år, galet! Längtar lite gör man ju, såklaaart hihi.

Annars har jag väl mest försökt plugga biologi. Har även kollat på Grey's Anatomy!

Imorgon har vi sovmorgon för vi ska på någon teater, sköönt! Men det är vi värd, faktiskt. För i veckan börjar vi med nationella. Det skrämmer mig lite, eller ganska mycket tror jag.

Jag faller, faller, faller


Så, här finns ingenting att klaga på








Hade en asbra kväll igår tillsammans med Karin, Moa, Agnes och Julia! Vi gjorde tacos, spelade med andra ord, lyssnade på musik och pratade för det mesta. Vi skrattade en himla massa också! Ni är bäst♥

Du gör det mycket svårare än det egentligen är

 

Haha, alla kändes ganska hyper idag på skolan! Linus var tillbaka nu efter att ha varit borta i ungefär 10 dagar. Och det märktes ju! Sen höll en del på att kasta omkring toapapper och virade det runt skåpen o.s.v. Sen lindade några in Alex i det också, lol. Aina var även på besök eftersom någon smart jävel hade alkohooool i skåpet. Jag blev nerslängd i snön av Albin och Pontus, sen fick jag en snöboll rätt i huvudet av Pontus eller Sigge. När jag klev på bussen alldeles blöt sa busschauffören att jag måste ge igen, haha! Och alla vara bara alldeles kaoz. Men det är väl standard på matforsskola i och för sig.

 

Just nu lyssnar jag på metallica samtidigt som jag gör kemi. Snart blir det träning!


They say bad things happen for a reason

Svar: Love you bEsta vEn!<3 (Minus lite kärlek eftersom du blivit tillsammans med någon annan nu....)

 

Svar: Rätt stolt själv faktiskt! Men tack<333 Du lär ju få se hur skillad jag är på att laga mat imorgon igen.

 

Svar: EH??? Undra vem som är mongo. P.s. jag har glömt bort (förträngt) din header.. D.s.

 

Svar: Jajjajajajajajaj. Det var alltså Sandras nagellack som jag lånade, ifall ni ville veta.


Just prayed to a god that I don't believe in


Älskar det här nagellacket från H&M! Tycker färgen är jättefin, sen verkar det hålla rätt bra också.

Jag lagade nyss mat till mig själv! De flesta vet att jag suger på det, så jag tänkte ta kort för att visa hur duktig jag var. Men det såg så äckligt ut så jag lät bli...

Ikväll måste jag skriva en teknikuppsats och försöka göra kemi men även franska. Så min kväll kommer att vara precis som jag vill att den ska vara!