Justin Bieber - Boyfriend



Dog♥ Längtar tills hela videon kommer ut! SWAGGIEE

We're just having fun, we don't care who sees


Var en bra kväll igår! Jag var först med Julia och Erik och vi pratade väl mest och var allmänt dryg. Blev mycket skratt! Sen såg vi paranormal activity 2 och jag dog typ. Hatar skräckfilmer! Så efter det vågade jag inte gå hem.. så då träffade jag och Julia några andra ett tag och vi var väl hemma hos henne vid 2.00 typ. Och det var väl tur att vi kom hem då eftersom att kvällen inte slutade så himla bra för vissa...

Ikväll vet jag inte vad jag ska hitta på, men ska duscha och så nu så får vi väl se vad som händer!

Jag ska fortsätta lägga upp bilderna från 2011. Men det funkar inte att ladda upp dom även fast dom är sparad i rätt format osv? Så ska försöka lösa det lite senare.

That's just the way it is, things'll never be the same


Everywhere you go, perfection



Nu har nästan all snö smält bort och och det är vår på riktigt! Solen värmer världen och lilla mig, och det är relativt varm vårluft även när inte solen är framme. Det är underbart att gräset börjat blivit grönt och att man nu går på bar asfalt.

Och nu när det faktiskt är vår ska jag försöka lämna huset lite oftare och vara ute en del. Om jag har någonting att göra dvs. men ikväll tänkte jag nog ta en springtur i alla fall!

Baby take a chance or you’ll never ever know


Dagen idag har varit riktigt bra faktiskt! Jag har känt mig glad osv. Vi fick hål på två lektioner också vilket såklart är ett plus! Jag har varit hyper och kunde inte sitta still, var några som påpekade det och så också.. hehe. Oscar lånade mina glasögon där ett tag också, och Issas kavaj. Hahaha bra ful! Medan han hade dom gick jag omkring i hans tröja och keps, kände mig cool.

Nu ska jag försöka skriva några uppsatser som vi har och så, får väl se hur bra det går med tanke på min koncentrationsförmåga atm.

Men det är inte lika lätt att vara såld på nån som inte går att nå



Men du bara skrattar åt mig, förminskar allt till ett skämt

 


Bilderna lånade jag från Linnea, och hennes blogg hittar ni här.

Imorse försov jag mig en timme, lyckat osv. Hela dagen idag har varit bra dryg och seg. Jag orkade inte jobba på någon lektion och dagen har bara varit dålig. Förutom idrotten som var rätt kul, spelade pingis!

Om ungefär en timme ska jag fara och träna, är nästan den sista vi har.. känns sjukt tråkigt med tanke på att det inte verkar som om vi får ihop ett lag nästa år..

Upside down and I can't stop it now


Haft en rätt lyckad helg! I fredags var jag, Harmony, Agnes och Freja hos Karin. Det var trevligt och man fick sig ju en del skratt! Och igår for jag och en del vänner och åt på all star! Fick inte med alla på bild eller så, men det var en bra kväll. Hade dock lite högre förväntingar kanske men det är alltid bra att få vara med dom bästa!

Haha inatt kom Linus, Sebbe och Alex och skrämde mig och Karin. Dom knackade på rutan och ful som vi är slängde vi oss på golvet som om det var skottlossning :') sen stannade dom nån timme tills vi inte orkade med dom längre.

Hahaha Vobban, jobbar typ på matfors gården och är på skolan ibland ska in i bb-huset ikväll! Nu måste ju nästan jag också börja kolla.

Ny header!



Klicka F5 om det inte syns!

Jag gjorde en ny header lite snabbt och den duger så länge. Jag ändrade även rubriktexten! Men något mer än det har jag inte ändrat, så det blev inte en sån stor förändring.

Vet du vad frihet är, så säg det nu


Nu är det äntligen helg, igen! Men det betyder att ännu en vecka har gått, och det är skrämmande. Tiden går så ofattbart snabbt. Veckorna springer förbi och man hinner inte med sig. Sommaren närmar sig, och det är underbart! Men samtidigt vet jag inte hur mycket jag längtar, egentligen. För när sommaren är här på riktigt har jag gått ur nian och kommer alltså inte gå på matfors mer. Jag kommer börja på gymnasium osv. Jag kommer sakna så mycket, som klassen! Åh, den är underbar. Underbart ful♥

Men jag får väl försöka ta vara på tiden då, så nu ska jag packa för att sedan fara iväg till Karin, ska sova där tills på söndag. Jag vet inte riktigt vad vi ska hitta på men jag ska vara med fina vänner hela helgen vilket känns asbra!

2011


Januari: Jag fotade en del närbilder och blev faktiskt nöjd med dom. Vi, dom "gamla vanliga" hade en av våra som vi förut kunde kalla för "standard kvällar" hemma hos Karin. Vi lagade mat, spelade spel, dansade, pratade osv. Jag var inne i min sims period och gjorde Hannah Montana.


Februari: Jag fotade väldigt mycket vattenbilder, ni kan se en del här, här och här. Jag var också väldigt mycket med Isabelle, både på vardagar och helger. Vi fotade bl.a. lite men bilderna blev lite fail. Så jag tror att jag endast visat en av bilderna på bloggen. Sen fyllde både jag och Isabelle 15 år, den 22 februari. Isabelle hade middag för oss vanliga, ni vet. Vi åt, spelade pingis, var ute i natten och hade det allmänt bra.

Vi blev även insnöad en dag där i Februari och jag spelade fotbollscup.


Mars: Sandra bodde i Norge så när hon fyllde år for jag, mamma och pappa dit. Vi gick omkring och kollade på massa saker där i Trondheim och det var en bra helg! Jag och Julia fotade även lite. Sen hade vi våratkonfirmationsläger då vi bl.a. åkte slalom i Åre.

I Mars började jag också lyssna väldigt mycket på The Ark.

I Januari lovade jag att jag skulle lägga upp bilder från förra året. Men jag har inte orkat göra det, men jag börjar nu. Resten får ni någon dag framöver!

I tried so hard, and got so far


Idag är det den 20 mars vilket betyder att Sandra fyller 23 år. Så grattis världens bästa syster!♥ Älskar dig.

Har inte gjort så mycket idag förutom att vi "firade" Sandra lite. Och nu har jag precis duschat efter min springtur som jag tog för någon timme sen! Sprang dock bara 4km, haha. Egentligen skulle jag ha pluggat so nu ikväll, men det blev inte så. Jag har sprungit, och sovit istället. Får se om jag tar tag i det nu innan jag ska sova, annars får det bli imorgon.

Instagram: eemiliaberggren

Sometimes, change is everything


Har precis gjort en fruktsallad! (Ser dock inte så god ut..) Och det har väl ungefär varit det som var mest ansträngande idag. Jag har inte gjort någonting! Bara tagit det lungt hela dagen. Är jätte trött osv. för är inte helt frisk än.. Så jag ska nog lägga mig snart.

Igår gjorde jag inte heller någonting. Jag såg på Alice i underlandet med mamma och Sandra och lite sånt, somnade ute i solen till härlig musik. Lugn helg helt enkelt. Så jag hoppas på en mer fartfylld nästa helg! I alla fall att jag är med några, och det verkar ganska ljust än så länge.

I miss him

We♥it

Look me in the heart and tell me that you wont go

Svar: Jag vet inte riktigt om jag tror på dig, haha. Men TACK i alla fall, på riktigt! ♥

Och jag tycker om din blogg, du uppdaterar lite smådåligt bara. Men när du väl skriver är det bra inlägg, so you know. Ni hittar Moas blogg här.

I wanna start this over again



Snön smälter och gräset börjar synas! På vissa ställen är det t.o.m grönt, det känns så bra. Och solen ger inte bara ljus längre, utan även värme - underbart.

Något som är lite mindre underbart är att jag är sjuk. Jag mår inte direkt bra alls.. det gjorde jag inte igår heller, men jag var på skolan ändå. Bra kul dag, alla var kaos som vanligt.

Får se om jag ska ta och sätta på mig på altan en stund nu, i solen.

Tänk om jag ångrar mig och sen ångrar mig igen


Trondheim 2011, jag saknar faktiskt!

Just nu, eller på senaste tiden har jag känt mig så himla tråkig och fel. Jag orkar ingenting! Jag jobbar typ inte alls på lektionerna längre, och det är ju inte så jävla smart med tanke på att jag måste komma in på det gymnasium jag vill nu. Men jag orkar inte, på riktigt, jag gör inte det. Jag kan knappt tänka och allt känns meningslöst.
Just nu, eller på senaste tiden har jag känt mig så himla tråkig och fel. Jag orkar ingenting! Jag jobbar typ inte alls på lektionerna längre, och det är ju inte så jävla smart med tanke på att jag måste komma in på det gymnasium jag vill nu. Men jag orkar inte, på riktigt, jag gör inte det. Jag kan knappt tänka och allt känns meningslöst.

Hur längesen var det jag fotade och faktiskt blev nöjd med bilderna? För längesen. Jag fotar typ inte alls längre. Men det känns inte lika roligt eller lika bra längre, för jag kommer inte på någonting alls att fota. Har noll inspiration, helt tom. Jag har suttit och kollat på t.ex. weheartit i flera timmar, och ändå står det still. Men jag känner mig så dålig på det, får aldrig till några bra bilder, blir alltid missnöjd och lägger upp bilder som jag sparat men aldrig visat eftersom att jag inte är tillräckligt nöjd med dom.

Samma med skrivandet.. jag skrev väldigt mycket förut. Alltså ungefär varje dag? Nu skriver jag inte ens en gång i månaden. För jag är liksom tom på ord också. Hur det är möjligt vet jag inte, men det är så. Och det märks ju bl.a. här på bloggen. Hur vettiga och bra inlägg gör jag, egentligen? Min blogg är riktigt tråkig och ful nu. Jag vill blogga, så jag kommer inte lägga ner. Jag tycker det är roligt, bra och fint att dela med sig av bilder, texter och sånt. Men det gör jag ju inte alls längre? Jag ska försöka hitta tillbaka igen. Hur vet jag inte, men klart det går.

Jag kanske hade orkat mer om jag liksom hade riktigt, riktigt roligt ibland. Blir påmind om att jag är en sextonårig tjej som faktiskt lever! Men jag känner inte så, nästan alls. Och jag vet inte riktigt vad jag vill, fastän att jag ändå vet. Men jag kan inte bara börja leva, för det måste hända något också. Jag vill ha lite förändring. Även om jag egentligen har det riktigt bra! Jag har världens bästa vänner, och familj♥

Men du, våren är på väg. Den är nästan här, och det ger mig hopp! Jag känner mig lite, lite lycklig inombords. Känslan då man vet att våren verkligen är här, efter en lång, kall, helvetes vinter är kanske oslagbar!

Tror knappt någon orkat läsa detta, men det är okej. Jag skriver för att jag vill skriva. Även om detta inlägg blev värdelöst med tanke på att jag inte alls kan skriva längre? FAN.

Kan du höra hur det låter i ditt vilsna skratt?


Kaffeplugg, till franskan. Jag&Karin. Springtur med Ludde.

Typ hela klassen var asjobbig idag, blev inte mycket gjort för någon tror jag. Jag jobbade på en lektion, och det var franskan för då hade vi prov! Annars har dagen varit rätt bra och rolig, förutom att jag var bra trött. Jag och Karin smet från fysiken när Ulf gick en snabbis för vi orkade inte vara där, jag har spelat tecken med Issa, Anton och Sebbe och hade så det kan låta på musiken.

Ikväll sover jag troligtvis hos Karin, för imorgon ska vi till ungdomsmotagningen och det är typ bara vi från våran klass.

There's been times, I'm so confused


Förlåt för att bloggen fortsätter stå tom på nya inlägg! Haha vad töntigt det låter när jag säger förlåt, som om jag har massa läsare. Men det är en del som har bett mig blogga, faktiskt! Så då antar jag att vissa vill att jag ska uppdatera.

Vad jag har gjort under tiden? Inte så mycket, egentligen. Varit med Karin, sett massa på Grey's Anatomy, sett på solsidan, sovit, tränat och lite sånt. Harmony har även fått mig att gilla Justin Bieber.......

Skolan är alltså i gång som vanligt nu.. idag hade vi kemi nationella vilket gick raaaakt åt helvete. Har aldrig gjort ett sånt här svårt prov, kunde inte ett skit! Inte en enda fråga. Plus att Linus, Sebbe och Anton var fedt elaka och jobbiga.... -.- Helt okej dag annars.

Nu måste jag ta tag i franskan som jag inte börjat med än, och har prov imorgon. Blir till att försöka lära sig den hela kvällen. Sen ska jag försöka att sakta men säkert komma tillbaka!

Ni ser ett till av mina nya iPhoneskal på bilden, ska lägga upp en bättre bild sen!

It's a big, big world. It's easy to get lost in it

Text från we♥it.


Instagram

Jag är hemma hos Harmony nu och kommer tillbringa natten här. Så det blir ingen bloggning förrän tidigast imorgon.

Men ni kan följa mig på instagram, där heter jag: eemiliaberggren

 


Är du kvar där du var? Jag har slutat gå förbi. Det är nog bäst för båda, om jag försöker låta bli

 

Jag har beställt fem iPhoneskal från ebay, och i förrgår kom två av dom. Eftersom att det är så billigt kanske det inte är bästa kvaliten, men jag är nöjd ändå!


Vem lämnade vem? Jag är inte över dig än


Bloggen har verkligen varit kass på sistonde. Och jag vet att jag typ lovade att jag skulle fota och blogga under lovet. Jag har inte gjort något av det, förutom fotat med iPhonen då.

I måndags sov jag hos Julia ♥ Oherre vad vi skrattade där på natten, bra längesen jag skrattade så mycket. Någon som inte var lika glad var han på andra sidan väggen........

I tisdags sov både jag och Agnes hos Julia. Det var roligt det å! Fast att vi mest bara låg i sängen, och pratade. Men det är mysigt det också.

I onsdags var jag med Moa. Vi åt bl.a på Spice, sen sov hon här!

Och idag for jag och Moa till Olivia. Vi bakade cupcakes och Moa bossade som fan! HAHA shit, dog tusen gånger om. Cupcakesen blev väl lite fail osv. men det var så sjukt kul ändå! Plus att Olivias små bröder är bra rolig dom å. Vi såg även på karatefylla och solsidan, bara myste på och hade det asbra! Åt pizza idag också, hehe tjockis.

Everything will be alright

Skjorta Vero Moda | Jeansleggins Rut m.fl

Olika strumpor♥ Var på birsta med mor idag, fick bl.a med mig det på bilden hem!

Nånting känns konstigt, nånting känns fel


Det är fint väder mest varje dag nu, och det är underbart! Så nu under lovet måste jag, ska jag ta med mig kameran och gå ut och fota.

Jag trodde att jag skulle spendera kvällen med Julia, men det verkar inte bli av.. Så jag blir väl förmodligen bara hemma vilket jag egentligen inte har någon lust med, alls.

Don't shed no tears


Den här kvällen suger. Jag mår asdåligt, vet inte vart jag ska ta vägen. Jag vill bara försvinna, åtminstonde krypa ner under täcker. Och det ska jag nog göra, snart. Ska väl kolla på Grey's Anatomy som jag alltid gör, och tycka synd om mig, massa!

Jag hade planerat att vara med Agnes ikväll, men eftersom jag mår dåligt så sket sig det. Men förhoppningsvus är jag med henne imorgon! Sen frågade även Linnea om jag ville komma hem till henne och umgås med lite andra människor än vad jag är med i vanliga fall. Och det ville jag, typ såhäääääär mycket. Men nej, gud hatar uppenbarligen mig. Hejdo // Surpuppan

Let me be me, so let me see


Kameran ville inte riktigt samarbeta, så bilderna är lite ur fokus. Men det lär ju komma upp fler när jag har glasögon!

Igår fick jag alltså mina glasögon som jag beställde för ungefär en vecka sedan. Jag har två par, som ni ser på bilden. Dom är köpt på Specsavers.

Who let you go?

Jag känner att min blogg verkligen inte är på topp just nu. Och den blir förmodligen sämre när jag säger hur ful o.s.v den är hela tiden.

Men imorgon får vi sportlov, så under den veckan ska jag försöka ta tag i bloggen och knäppa några riktiga bilder.

Idag har jag fått mina glasögon också! Fixar nog några bilder imorgon. Tills vidare får ni en iPhonebild.....